Bontrager kulfiberfælge til grus Helt nye Aeolus Pro 3V kulfiberfælge fra Bontrager

Bontrager kulfiberfælge til grus Helt nye Aeolus Pro 3V kulfiberfælge fra Bontrager

[Waterloo, Wisconsin] – Trek og Bontrager har lanceret en nyhed i deres produktfamilie af super funktionelle kulfiberfælge med masser af valuta for pengene, nemlig et fælgsæt udviklet til de stadigt flere, som holder af grus- og turcykling.

De helt nye Aeolus Pro 3V fælge har alle de samme gode egenskaber, er fremstillet af den velkendte OCLV Carbon og leveres med Carbon Care-garanti som de øvrige landevejsfælge i Aeolus produktfamilien. Men derudover har de også et Rapid Drive 108 nav og en øget indre fælgbredde på 25 mm, der er bedre til at støtte dæk med en større volumen til mere komfortabel og sikker cykling.

De nye Aeolus Pro 3V fælge er af samme høje klasse som de øvrige i Aeolus familien,” udtaler Bontragers chef for fælgprodukter Graham Wilhelm, “men de egner sig bedre til grus og sjældent befærdede veje. De er beregnet til allroad til dem, der vil have fordelene ved større dæk, men ikke vil gå på kompromis med funktionaliteten.

Den ekstra støtte på grund af den indre fælgbredde på 25 mm betyder, at der kan monteres dæk med en større volumen til lavere dæktryk for at øge trækkraften, komforten og stabiliteten på alle underlag og til at cykle hurtigere generelt.

Disse fælge til grus og mere strabadserende cykling har desuden et Rapid Drive 108 nav med hurtigt indgreb til kvik acceleration og super føling både på vej og i terræn.

Bontragers Aeolus fælge er fantastisk populære til landevejscykling på grund af deres funktionalitet og pris. De fås til det halve af, hvad de fleste konkurrenter koster, og Bontragers Carbon Care-fælgloyalitetsprogram medfølger. Er den oprindelige køber uheldig og beskadiger fælgen i op til 2 år efter købet, reparerer eller udskifter Bontrager dem gratis.

De helt nye Aeolus Pro 3V fælge er velegnede til både gravel- og 700c-turcykler og passer optimalt sammen med 700×32-dæk og derover. De fås kun som skivebremsemodeller med 12 mm gennemgående aksler til $1299 (vejl. udsalgspris) på trekbikes.com og igennem Treks globale net af autoriserede forhandlere.

Bontrager Aeolus Pro 3V TLR Disc Road Wheel

A strong, light, and durable carbon road wheel with a 25mm inner width and Rapid Drive 108 hub that's perfect for higher-volume road and gravel tires.
See the wheel

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.