Danmark / Dansk
You're looking at the Dansk version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Frem mod Touren Velkommen til Better with Bikes-podcasten

Frem mod Touren Velkommen til Better with Bikes-podcasten

Lyt med, når vi fortæller inspirerende, ukendte og interne historier om mennesker, der forandrer verden ved hjælp af cykler. Nogen gange på måder, som ingen havde forventet. I hver episode præsenterer vi en ny personlighed, en ny historie og et anderledes perspektiv på cykelkultur.

 

 

I episode 1 beder vi Trek-Segafredo holdets sportsdirektør Luca Guercilena holde ind til siden på vej til et møde op til Tour de France om en samtale om holdets ambitioner for 2019, og hvordan det er at lede et hold under en af cykelsportens hårdeste og mest udfordrende løb.

Senere i denne episode holder den nye lettiske mester, og kartoffelfeinschmecker, Toms Skujins en pause i højdetræningen for en samtale om hans tilgang til dette års Tour. Hvad er der ved kartofler, som han er så vild med, og hvordan har han det med at være forlovet med en professionel cykelkollega? Og så tjekker vi, hvor godt han egentlig kender sit hjemland. Lyt med!

“Better with Bikes” handler om de uventede måder, hvorpå cykler gør verden til et bedre sted at være. Du behøver ikke at være cykelnørd for at få glæde af og lære noget nyt i hver episode. Der kommer nye episoder løbende. Hvis det lyder interessant, kan du tilmelde dig, hvor du finder dine podcasts.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.