Danmark / Dansk
You're looking at the Dansk version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

#GoByBike med verdensmesteren Gør som Mads Pedersen og byt bilture ud med cykelture

#GoByBike med verdensmesteren Gør som Mads Pedersen og byt bilture ud med cykelture

Mads Pedersen, professionel landevejsrytter for Team Trek-Segafredo og regerende UCI verdensmester i landevejsløb, beder dig om at tage cyklen under overskriften #GoByBike og hjælpe med at ændre verden en cykel ad gangen.

#GoByBike med Mads

Mads køber ikke ind på en hvilken som helst cykel – han kommer rullende på en Allant+. Allant+ er en familie af cykelmodeller med gennemtænkte detaljer til daglig cykling. Det er den ultimative elcykel, som fuldt ud kan erstatte din bil.

Få mere at vide om Allant+

 

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.