Danmark / Dansk
You're looking at the Dansk version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Grundlagt af fædre til at gøre en forskel Fars dag med Black Watts-cykelklubben

Grundlagt af fædre til at gøre en forskel Fars dag med Black Watts-cykelklubben

I juni 2020 blev Chad Bennett stærkt påvirket af hele situationen i verden. Pandemien rasede overalt, drabet på George Floyd og utallige andre skabte en bølge af krav fra samfundet i hele USA om at drage folk til ansvar; der var store spændinger og frustrationer, ikke mindst i sorte samfund, hvor de økonomiske og fysiske konsekvenser af pandemien var ekstra store.

Chad Bennett vidste, at man i hans omgangskreds havde det på samme måde. Derfor inviterede han dem med på en gruppecykling på Fars dag, og denne gruppe mænd begyndte at tage kampen op i en trøstesløs tid for at skabe noget større og stærkere, sammen.

Den 20 kilometer lange gruppecykling blev en ugentlig foreteelse, og dermed så Black Watts-cykelklubben dagens lys. I dag bruger gruppen af ægtemænd og fædre cykling til at nedbryde stereotyper, til at forbedre sundheden og trivslen blandt sorte fædre og familier og til at have det sjovt undervejs.

I holddragter udsmykket med tegninger fra deres børn cykler mændene igennem det nordlige og centrale New Jersey, mens de bruger deres fælles drivkraft i det godes tjeneste ved at indsamle penge og skabe opmærksomhed om lokale foreninger, bl.a. Isaiah House, hvor hjemløse familier og personer kan få husly, mad og hjælp.

Mød mændene i Black Watts, og få mere at vide om deres mission i videoen nedenfor.

Black Watts Cycling Club

Black Watts Cycling Club aims to improve the health and well-being of Black fathers and families through the power of the bike.
Get involved

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.