Danmark / Dansk
You're looking at the Dansk version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Trek Hope – Vi cykler sammen i kampen mod børnecancer Følg med Trek, når vi kører Trek Hope for Børnecancerfonden i Danmark lørdag den 3. september

Trek Hope – Vi cykler sammen i kampen mod børnecancer Følg med Trek, når vi kører Trek Hope for Børnecancerfonden i Danmark lørdag den 3. september

Trek Hope – Vi cykler sammen i kampen mod børnecancer Følg med Trek, når vi kører Trek Hope for Børnecancerfonden i Danmark lørdag den 3. september

Trek har de seneste 30 år haft et stor engagement i kampen mod børnecancer, og igen i år ønsker vi at hjælpe børn i en vanskelig situation. Vi hjælper ved at gøre det vi er bedst til, nemlig at cykle, og samtidig samle penge ind til den gode sag!

Løbet foregår, hvor du er, og det er dig der bestemmer, hvilken slags cykel du kører.

Det er ligegyldigt om det er en almindelig cykel, en landevejscykel, en mountainbike eller en elcykel.

Du kan cykle 100 meter eller 100 kilometer (eller så langt du vil). Det eneste vigtige er, at du cykler, og ikke mindst, at du samtidig donerer et par kroner til vores indsamlingskampagne til Børnecancerfonden.

Hvis du ikke har en cykel, låner du en af ​​nogen i familien, en ven, en nabo eller en du kender, der har en cykel.

Hvordan kan du hjælpe:

1️⃣

Find den rute du vil cykle, og kør den lørdag den 3. september eller en anden dag, der passer dig. Det er ligegyldigt, om du cykler dagen før, en uge før, en dag efter eller en uge efter. Det vigtigste er, at du cykler.

2️⃣

Donér penge til indsamlingen før, under eller efter løbsdagen. Giv det du synes er passende. Uanset om det er hundrede kroner eller mere. Alle pengene går til Børnecancerfonden. Her er et link til indsamlingen: https://trek.bike/dk_trekhope-indsamling

3️⃣

Vi vil elske at se, dig ude på cyklen. Tag derfor et billede og del med os på Instagram med hashtags #trekdanmark og #trekhope. Brug muligheden for at vise din cykel frem og dig selv på en tur med et stort i støtten for en vigtig sag.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.