Giv en cykel, og giv et menneske et nyt liv World Bicycle Relief styrker de lokale samfund med øget mobilitet

Giv en cykel, og giv et menneske et nyt liv World Bicycle Relief styrker de lokale samfund med øget mobilitet

Hver dag går mennesker i landdistrikter over hele verden mange kilometer til fods for at nå frem til uddannelse, markeder, sundhedsydelser og andre livsvigtige ydelser. World Bicycle Relief leverer Buffalo-cykler bygget specielt til mennesker, der kæmper med udfordringer med store afstande, så de kan nå deres mål og skabe muligheder for sig selv og deres lokalsamfund. Disse cykler hjælper for eksempel elever med at komme i skole, sundhedsarbejdere med at nå ud til patienter og bønder med at komme til markedet.

Vi indsamler 19 mio. kr. (USD 2,5 mio.) til World Bicycle Relief

Sidste år indsamlede vi takket være bidragsydere som dig 12 mio. kr. (1,8 mio. $) til World Bicycle Relief. I år går vi op i gear for at indsamle yderligere 19 mio. kr. (2,5 mio. $). Vil du hjælpe? Et bidrag på 1250 kr. (165 $) betaler for en specialbygget Buffalo-cykel til én, som har brug for den, men ethvert beløb hjælper.

Og til og med 31. december matcher Trek alle bidrag op til 500.000 $, så du kan fordoble effekten.

Få mere at vide, og giv dit bidrag

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.