Suomi
You're looking at the Suomi version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Unelmien polkupyörän rakentaminen Robbie McEwenin Project One Ultimate Madone on upea näky

Unelmien polkupyörän rakentaminen Robbie McEwenin Project One Ultimate Madone on upea näky

Australian maaperällä Robbie McEwenin nimi on synonyymi pyöräilylle. Se ei ole mikään yllätys – vuosien kokemus Tour de Francessa, osallistumisen kaksiin olympialaisiin ja kolme Australian vuoden pyöräilijä -titteliä osoittavat, että Robbie on huipputason kirimies.

Robbien pitkä ja ansiokas ura keräsi huomiota kansainvälisesti, kun hänestä tuli ensimmäinen Tour de Francen pisteluokituksen voittanut australialainen 2002. Hän jatkoi kulkuaan siitä eteenpäin, ansaiten Tour de Francen vihreän paidan kokonaiset kolme kertaa, 2002, 2004 ja uudestaan 2006, ja vakiinnutti asemansa eliittisprintterinä.

Me olemme haltioissamme saadessamme näin yltäkylläisen uran tehneen Robbien Trekin lähettilääksi ja meistä oli sopivaa juhlistaa kumppanuuttamme luomalla hänen unelmiensa pyörän. Yhdessä Project One -suunnittelijan Micah Moranin kanssa Robbie kokosi unelmiensa värityksen, joka kunnioittaa hänen vihreiden paitojensa kokoelmaa.

Mutta Project One Ultimate -pyörät eivät ole ainoastaan eliittiammattilaisten tavoitettavissa. Kuka tahansa pyöräilijä, jolla on unelma, voi toteuttaa sen yhdessä huippusuunnittelijoidemme kanssa.

Konseptikuva, jonka pohjalta Robbien Madone toteutettiin

Konseptikuva, jonka pohjalta Robbien Madone toteutettiin.

Prosessi alkaa siitä, että suunnittelija kuuntelee sinun näkemyksesi unelmapyörästä henkilökohtaisesti ja antaa luovuutesi sekoittua heidän vuosien ammattitaitonsa kanssa. He kehittävät luovat vastaukset ideoihisi ja tarjoavat valikoiman upeita toteutuksia valittavaksesi.

Robbie ja hänen suunnittelijansa Micah tapasivat useita kertoja kootakseen ideansa ja luodakseen täysin yksilöllisiä konsepteja, joissa kiinnitetään huomiota kaikkiin yksityiskohtiin. Lopputuloksena on pyörä, joka täyttää Robbien jokaisen unelman. Robbien lopullinen tavoite oli saada tarkka vihreän sävy Tour de France -paidoistaan, joten Micah teki kaikkensa löytääkseen täydellisen sävyn ja yhdessä Robbien kanssa loi yksilöllisen logon yhden siveltimenvedon konseptista korostaakseen Robbien persoonaa ja hänen pyöräilyuraansa maalauksessa.

Logovedoksia Robbien P1 Ultimate Madonea varten.

Suunnittelijat tekivät tiivistä yhteistyötä Robbien kanssa luodakseen täysin yksilöllisen, Robbien uraa heijastavan logon.

Kun jokainen yksityiskohta määritetään huolellisesti, mestarimaalarimme tekevät vuorollaan unelmistasi totta. Olipa unelmasi sitten täydellinen vihreän häivytys mustaksi, kirkkaat ja näyttävät kuviot tai piilotetut detaljit, jotka vain asiantunteva silmä löytää, jokainen osa maalataan sinun tarkkojen määritystesi mukaan, jotta unelmastasi tulee totta.

Lähikuva of Robbien P1 Ultimate Madonesta, jossa näkyvät vuosiluvut 02, 04, ja 06.

Jokainen Robbien vihreän paidan voittovuosista on ikuistettu Madonen runkoon.

Mikä on sinun visiosi pyörästäsi? Robbielle kyse oli hänen uransa saavutusten tuomisesta muotoon, joka kertoo tarinan ja kerää huomiota, missä ikinä hän ajaakin. Saavutimme tämän yhdessä vihreällä viittauksella hänen Tour de France -voittoihinsa, joiden vuosiluvut löytyvät pyörän pystyputkesta.

Kuva Trek Madonen alaputkesta yläviistosta kuvattuna
Madone-logo pyörän vaakaputkessa

Hieno häivytys mustasta vihreäksi kääntää päitä jo sellaisenaan.

Lähikuva takahaarukasta, jossa näkyvät vihreät korostukset
Lähikuva pyörän ohjainkannattimesta

Tehty käsityönä rakkaudella Waterloossa, Wisconsinissa.

Vihreä chroma-teemainen ohjaintanko Trek Madone -pyörässä

Upea hiilikuituinen ohjaintanko on saanut osakseen teemaan sopivan värityksen.

Jokainen Project One -pyörä valmistetaan käsin ja yksityiskohdat huomioiden päämajassamme Waterloossa, Wisconsinissa, ja ne ovat saatavana pyöräilijöille ympäri maailmaa.

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi?

Aloita luominen Project Onen ja Project One Ultimaten avulla

Robbien Project 1 Ultimate Madone mustaa taustaa vasten

Vihreä Chroma-väri häipyy mustaksi ja vaihtaa väriä valaistuksesta riippuen.

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.