Balans in je leven Het verhaal van Lizzie Deignan

Balans in je leven Het verhaal van Lizzie Deignan

Wereldkampioen worden, dat kun je niet alleen. Trek-Segafredo’s Lizzie Deignan beaamt dat er veel support voor nodig is. Dat maakt de overwinning extra mooi. En zo gaat het met veel dingen in het leven. Het is simpelweg mooier en leuker als je het kunt delen met anderen, en zonder die anderen was het helemaal niet haalbaar.

Het verhaal van Lizzy gaat over de dingen die écht belangrijk zijn. Niet over de overwinning zelf, niet over de prijzen, niet over de erkenning – maar wel over de vrienden, familie en anderen die je helpen om het beste uit jezelf te halen.

.

Trek Segafredo family portriat

Trek-Segafredo teamwear

Bekijk de nieuwe collectie van Trek-Segafredo voor stijlvol trainen, racen en relaxen.
Bekijk de collectie

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.