Wielen voor het leven Bontrager's levenslange garantie op carbon wielen

Wielen voor het leven Bontrager's levenslange garantie op carbon wielen

Bontrager breidt met onmiddellijke ingang zijn garantieprogramma voor carbon wielen uit met levenslange garantie op defecten voor de eerste eigenaar. Het Carbon Care wielprogramma blijft daarnaast onverminderd van kracht.

De nieuwe levenslange garantie omvat alle Bontrager carbon wielen voor racefietsen en mountainbikes. Het betreft zowel wielen die aftermarket zijn gekocht als de wielen die standaard op Trek-fietsen zijn gemonteerd.

”Net als alle andere producten die we maken, bouwen we onze carbon wielen om levenslang mee te gaan – en we hebben nu een serie carbon wielen die ongelofelijke prestaties leveren en extreem duurzaam zijn,” aldus Graham Wilhelm, Director of Product for Wheels bij Bontrager. ”Een fraaie wielset is een flinke investering en wij vinden dat die levenslang moet worden beschermd.”

Naast een levenslange garantie op defecten vallen alle Bontrager carbon wielen ook onder het Carbon Care wielprogramma. Bij dit programma biedt Bontrager gedurende twee jaar na aankoop een kosteloze vervanging of reparatie van alle Bontrager-wielen die beschadigd zijn geraakt tijdens het rijden. Dit programma is alleen van toepassing voor de eerste eigenaar.

Na die twee jaar biedt het Carbon Care wielprogramma een scherpe korting bij vervanging of reparatie van Bontrager carbon wielen.

Bontrager heeft een lange ervaring met het bouwen van prestatiegerichte carbon wielen die gewicht en vermogen besparen terwijl ze een lange levensduur en hoge duurzaamheid hebben, plus een vertrouwenwekkende handling op verharde wegen, gravel en trails. De complete lijn van Bontrager carbon wielen voor racefietsen en mountainbikes is online te vinden op trekbikes.com en bij Trek’s uitgebreide dealernetwerk.

Carbon wielen

Bekijk alle carbon wielen voor racefietsen, triatlonfietsen en mountainbikes. Alle carbon wielen vallen onder Bontrager's Carbon Care Programma.
Bekijk alle carbon wielen

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.