Dit was de N-Epic 8 epische etappes van Maarten Tjallingii en Thijs Al en veel deelnemers met hun eigen challenge. 

Dit was de N-Epic 8 epische etappes van Maarten Tjallingii en Thijs Al en veel deelnemers met hun eigen challenge. 

Cape Epic werd N-Epic

Er ging een dikke streep door de Cape Epic van maart 2021. Van 21 tot en met 28 maart reden Maarten Tjallingii en Thijs Al hun eigen Epic in Nederland: de N-Epic. Acht epische etappes, een mooie voorbereiding op de echte Cape Epic in oktober.

Geniet nog even na met de aftermovie:

#Nepic8

Trek organiseerde in samenwerking met Fiets Magazine een epische challenge. Dat veel mountainbikers wel toe waren aan een mooi fietsdoel bleek. Jullie reden massaal jullie eigen N-Epic en deelden jullie foto’s, video’s en epische verhalen met ons. We hebben genoten van al jullie inzendingen. Een greep uit de inzendingen vind je op onze Instagram pagina onder de highlight ‘#nepic8’.

Maarten en Thijs en twee ruiters
Wheelie
Maarten en Thijs
Maarten en Thijs proosten op het strand

Winnaars

Er waren 8 prijzen te verdelen onder de meest epische foto’s of verhalen. Er werden mooie challenges bedacht: De Cape Epic zo veel mogelijk nabootsen met evenveel kilometers en etappes, 8 dagen lang een etappe en dan ook nog combineren met andere sporten, een monsterrit van 200 kilometer en ga zo nog maar even door.

Dit zijn de 8 winnaars:

Nr. 1: Paul Veldhuis
Nr 2.: Johan Christen
Nr. 3 en 4: het duo Chuesy en David Klein
Nr. 5: Corné stoop
Nr. 6: Hans Raven
Nr. 7: Tom Lansink
Nr. 8: Roy Snijder

Gefeliciteerd! Wij nemen contact met je op over de prijs.

* Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.

Supercaliber van Maarten

Supercaliber

De Supercaliber is een vooruitstrevende crosscountry mountainbike die snel, licht en soepel over ruwe ondergrond vliegt. Een hardtail is efficiënter en een full suspension biedt meer controle, maar de Supercaliber biedt het beste van twee werelden.
Bekijk de Supercaliber

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.