Lease een fiets: zorgeloos fietsen voor een vast maandbedrag Een fiets leasen is super aantrekkelijk voor ondernemers en werknemers. Ga er even voor zitten en rijd binnenkort voordelig en voor een vast bedrag zonder zorgen.

Lease een fiets: zorgeloos fietsen voor een vast maandbedrag Een fiets leasen is super aantrekkelijk voor ondernemers en werknemers. Ga er even voor zitten en rijd binnenkort voordelig en voor een vast bedrag zonder zorgen.

Fiets leasen, voor wie is het?

Iedere werknemer en zelfstandige kan en mag in Nederland een fiets leasen. Behalve de fiets gebruiken voor woon-werkverkeer, mag je er ook onbeperkt privékilometers mee maken. Uiteraard is er een aantal voorwaarden.

District+

Hoe werkt het?

Trek biedt zelf geen leasecontracten aan, maar wij begeleiden geïnteresseerde klanten in onze winkels door het hele traject. Van het kiezen van de juiste fiets, tot het verwerken van de contractvoorwaarden, tot de individuele afstelling van de fiets en de servicebeurten naderhand.

Er zijn verschillende manieren waarop je een fiets kunt leasen. Ben je werknemer? Dan is het belangrijk dat je werkgever zich aansluit of heeft aangesloten bij een of meerdere leasemaatschappijen. Bijvoorbeeld bij Hellorider, Lease a bike of ANWB Fiets Lease. Ook als zelfstandig ondernemer kun je bij zo’n leasemaatschappij terecht om een fiets te leasen. Hoe het leasetraject in z’n werk gaat, kan per leasemaatschappij verschillen. Informeer hiernaar bij de leasemaatschappij en/of je werkgever.

Heb je akkoord van je werkgever? Dat is geweldig nieuws, want nu kun je een fiets uit gaan kiezen die bij je past. Kom langs bij een Trek-dealer voor advies of oriënteer je eerst online met onze e-bike keuzehulp. Je denkt misschien snel aan een elektrische fiets als fiets van de zaak, maar je kunt ook kiezen uit een bakfiets, racefiets, mountainbike, gewone stadsfiets of een speed-pedelec.

Fetch+ 4

Wat kost een fiets van de zaak?

Over het privevoordeel van de fiets betaal je belasting via de bijtelling. Je telt 7% van de waarde van de fiets bij je salaris op. Wat de precieze kosten zijn, hangt af van de aanschafwaarde van de fiets, de werkgeversbijdrage en je brutosalaris. De meeste leasemaatschappijen hebben hier een handige calculator voor. De maandelijkse kosten zijn inclusief verzekering en service- en onderhoudpakket. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Domane+

Welke soorten fietsen kan ik leasen als bedrijfsfiets?

Het antwoord op de vraag welke soorten fietsen te leasen zijn, is simpel: allemaal! Of het nu gaat om een ​​e-bike, stadsfiets, gravelbike, mountainbike of racefiets. Feit is dus: fietsleasing is de goedkope weg naar jouw droomfiets!

Voor- en nadelen fiets leasen

+ Geen hoge aanschafkosten
+ Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie
+ Geen zorgen over (diefstal)verzekering en pechhulp
+ Kosten van een nieuwe accu zijn inbegrepen in het maandbedrag
+ Vaste maandelijkse kosten zonder verrassingen
+ Gezond en duurzaam voor jezelf en het milieu

Je bent geen eigenaar van de fiets, na afloop van het contract moet de fiets terug en rijd je met een nieuw contract weer op de nieuwste fiets of kun je de oude fiets vaak voor een aantrekkelijk bedrag overnemen
Hogere maandlasten

Wat haalt Trek eruit?

Nou ja, in het gunstigste geval gaat er fiets van de zaak met een TREK-logo op het frame de winkel uit. Duidelijk! Maar dat is niet onze belangrijkste drijfveer. We willen mensen motiveren om te fietsen. Hiermee willen we de wereld veranderen. Daarom geven we hier informatie over de geweldige mogelijkheid om je droomfiets te leasen. Want ongeacht het merk geldt voor ons altijd: Ride bikes, Have fun, Feel good!

 

Een stel samen met hun District+ 8 e-bikes

Help mij kiezen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij helpen je kiezen!
Naar de keuzehulp

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.