Bontrager carbon wielen voor gravel Lancering van de gloednieuwe Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen

Bontrager carbon wielen voor gravel Lancering van de gloednieuwe Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen

[Waterloo, Wisconsin] – Trek en Bontrager introduceren vandaag een nieuwe aanvulling van de serie hoogwaardige carbon wielen: een wielset speciaal voor de groeiende schare aan gravel- en avonturenfietsers.

De nagelnieuwe Aeolus Pro 3V wielen hebben dezelfde beproefde OCLV Carbon velgen als de andere racewielen uit de Aeolus-familie en vallen ook onder de Carbon Care garantie. Het verschil zit hem in de Rapid Drive 108 naaf en een bredere velgbinnenbreedte van 25 mm zodat brede banden beter ondersteund worden en het rijgedrag nog aangenamer wordt.

De nieuwe Aeolus Pro 3V wielen hebben dezelfde genen als de rest van de Aeolus-familie, maar ze zijn beter geschikt voor gravel en onverhard terrein”, aldus Graham Wilhelm, productmanager Bontrager Wheels. ”Ze zijn gemaakt voor allroad-fietsers die wel het voordeel willen van bredere banden, maar niet aan prestaties willen inboeten.

De extra ondersteuning van de 25 mm velgbinnenbreedte betekent dat je dikkere banden op lagere druk kunt rijden. Dat zorgt voor meer tractie, meer snelheid, meer comfort en een hogere stabiliteit op elke ondergrond.

De breed inzetbare wielset is uitgerust met een snel aangrijpende Rapid Drive 108 naaf, die bijzonder prestatiegericht aanvoelt en in je staat stelt om supersnel te accelereren.

Bontrager Aeolus wielen zijn populair in wielerkringen dankzij de kwaliteit die ze bieden voor hun geld. Ze kosten vaak slechts de helft van wat je voor een concurrerend merk betaalt en bovendien kun je terugvallen op de Bontrager Carbon Care wielengarantie. In het onwaarschijnlijke geval dat de eerste eigenaar de carbon wielen binnen twee jaar na aankoop beschadigt, zal Bontrager de wielen gratis repareren of vervangen.

De gloednieuwe Aeolus Pro 3V wielen zijn de perfecte aanvulling voor elke gravelbike of 700c-avonturenfiets en worden het best gecombineerd met 700x32c-banden of breder. Ze zijn enkel leverbaar in disc-versie met 12 mm steekassen voor €1299,98 en exclusief verkrijgbaar op trekbikes.com of via het wereldwijde Trek-dealernetwerk.

Bontrager Aeolus Pro 3V TLR Disc Road Wheel

A strong, light, and durable carbon road wheel with a 25mm inner width and Rapid Drive 108 hub that's perfect for higher-volume road and gravel tires.
See the wheel

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.