Een lekke band repareren Lekrijden is soms onvermijdelijk. Zo repareer je een band.

Een lekke band repareren Lekrijden is soms onvermijdelijk. Zo repareer je een band.

Iedereen die regelmatig op een fiets rijdt, heeft wel eens een lekke band gehad of wil graag andere banden op zijn of haar fiets. Binnenbanden kunnen door diverse redenen lek raken en buitenbanden slijten nu eenmaal en moeten soms vervangen worden. Het monteren van een nieuwe binnenband is een relatief eenvoudig klusje dat iedereen kan leren. Met de juiste spullen en enige basiskennis, hoef je nooit meer bang te zijn dat een vervelende lekke band het einde betekent van een prachtige rit. Bekijk de onderstaande video en zie hoe eenvoudig het is om met deze essentiële vaardigheid aan te leren.

Tubes & tubeless accessories

Bike inner tube options in every size, plus Bontrager sealant and accessories for setting your wheels up tubeless.
Shop now

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.