Norge / Norsk bokmål
You're looking at the Norsk bokmål version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Bontrager lanserer en flaskeholder laget av resirkulert plast Denne flaskeholderen er et stykke søppel. Her er hvorfor det er bra.

Bontrager lanserer en flaskeholder laget av resirkulert plast Denne flaskeholderen er et stykke søppel. Her er hvorfor det er bra.

[Waterloo, WI] – Trek og Bontrager annonserte en relansering av sitt lengstlevende uendrede produkt i dag. Bat Cage, den sprøytestøpte flaskeholderen som først ble presentert i 1997, er nå laget av utslitte fiskegarn som ellers ville endt opp som søppel i havet.

Denne forbedringen ble gjort mulig gjennom Treks samarbeid med Bureo og medlemskap i NextWave, et samarbeidsprosjekt på tvers av mange firmaer som arbeider for å redusere den enorme mengden plast som forsøpler omgivelsene våre. Trek var med på å starte samarbeidsprosjektet, som også inkluderer Dell, General Motors, IKEA, HP Interface, Humanscale, Herman Miller og Bureo.

De siste 22 årene har Trek produsert hundretusenvis av Bat Cages i Oconomowoc, Wisconsin, 50 km fra firmaets hovedkvarter i Waterloo. Flaskeholderen er enkel, lett og slitesterk—og nå er det mye mer å elske med den.

Gjennom Treks samarbeid med NextWave, ble firmaet introdusert for Bureo, en gruppe som er dedikert til å gi nytt liv til utslitte fiskegarn. Bureo samler inn utslitte fiskegarn og resirkulerer dem til små pellets som kan brukes til å sprøytestøpe plastartikler som Bat Cage, solbriller, skateboards og mer.

Bat Cage er nok et lite produkt, men det er det lille hengslet som åpner store dører”, sa Justin Henkel, Treks direktør for seter og tilbehør. “Bare i år vil dette gjøre 44,000 kvadratfot (1748 tonn) med utslitte fiskegarn om til noe nyttig. Da snakker vi om en stor forskjell, og Bat Cage er bare starten.

Bontragers nye flaskeholder i resirkulert plast ($14.99 MSRP) er tilgjengelig for øyeblikkelig levering på trekbikes.com og gjennom Treks globale forhandlernettverk.

1/2
2/2

Et nytt kapittelBat Cage ble først lansert i 1997, og er et av Bontragers lengstlevende produkter. Det har krysset flere målstreker i grand tours, world cups og vårklassikere enn noen annet produsert av varemerket. Nå leverer produktet det samme enkle, pålitelige ytelsen, men er laget av resirkulerte materialer.Et globalt problemDet er mer enn 86 millioner tonn med plast i verdenshavene akkurat nå, og tallet øker med mer enn 8 millioner tonn hvert år.NettoeffektenFiskegarn utgjør omtrent 10% av all plast i havet. Det som er enda verre er at de er 4x mer skadelige for miljøet i havet enn alle andre former for plastforurensing.Fra fiskegarn til nylonBat Cages lages av Bureos NetPlus nylonpellets. Bureo samler inn utslitte fiskegarn i Chile og resirkulerer dem til rå nylon så de kan brukes til å produsere alt fra solbriller til skateboards.Et produkt, stor slagkraftPå et år vil Bat Cages av resirkulert nylon bruke omtrent 44,000 kvadratfot (1748 tonn) med utslitte fiskegarn.Flere måter vi utgjør en forskjell påTrek er en av de opprinnelige medlemmene i NextWave, et samarbeidsprosjekt på tvers av industrien—Dell, General Motors, IKEA, HP Interface, Humanscale, Herman Miller, Bureo og Trek—som har forpliktet seg til å holde plasten inne i økonomien og vekk fra havet.

Bontrager Bat Cage Water Bottle Cage

A classic water bottle cage made from recycled ocean plastics. By giving new use to fishing nets collected in coastal communities of Chile, Bat Cage is helping keep plastic waste out of our oceans.
See Bat Cage

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.