Norge / Norsk bokmål
You're looking at the Norsk bokmål version of the website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. Choose a different version of the website here.

Ut av den mørke tiden -18 Bontragers Flare R og revolusjonen innen kjørelys for dagslys

Ut av den mørke tiden -18 Bontragers Flare R og revolusjonen innen kjørelys for dagslys

Før 2015 ble lykter skapt og markedsført med antakelsen om at du kun trengte dem om du syklet i mørket, så de ble delt i to kategorier: framlykt og ineffektiv.

Vårt elektronikkteam mente at den antakelsen var bakvendt. De fleste mennesker sykler og kjører bil i dagslys, og forskning avslørte at de fleste ulykker med bil mot syklist skjer fra bakfra på syklisten.

Syklistene trengte en smartere løsning. Så teamet begynte å jobbe med en ny og opplyst tidsalder.

Ved å låne fra bilistenes standard med kjørelys for dagslys, skapte teamet en sykkel-baklykt med blink, fokusert lys, og en rekkevidde som ville hjelpe syklistene til å være synlige for bilister både i dagslys og i mørket. Det fikk navnet Flare R. Når bilistene ser syklistene på større avstand, har de bedre tid til å reagere. Når bilistene har bedre tid til å reagere, kan de gi syklistene en større avstand når de passerer dem, og løser dermed et av de største problemene for syklistene.

Flare R vekket oss opp fra en av de store dødvinklene våre. I dag fortsetter vi å utvikle og introdusere produkter som gjør syklingen sikrere. Denne lykten er liten men kraftig. Den utgjør en stor forskjell, og det er grunnen til at vi jobber for å sette en på hver eneste sykkel på veien.

Og det hele startet med at et lite team i Waterloo spurte seg de vanskelige spørsmålene og sa, “Vi kan gjøre det bedre.”

Bontrager Flare R Rear Bike Light

Get lit

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.