Hvordan ha energi til sykkelturen din Tips for å være glad i stedet for sulten og sur når du sykler

Hvordan ha energi til sykkelturen din Tips for å være glad i stedet for sulten og sur når du sykler

Å ha med mat på sykkelen er nøkkelen til å klare lengre sykkelturer, og gjør kortere turer både morsommere og du orker mer. Hvis du har drevet med sykling en stund, så er sjansen stor for at du kjenner til den håpløse følelsen av å møte veggen og gå tom. For ferskere syklister—stol på oss, og ta med noe å spise på alle dine sykkelturer! Vi har satt sammen tips for å holde energien oppe mens du sykler, inkludert noen av favorittene våre.

Før du sykler:

Det er bra å spise en miks av karbohydrater og protein for å holde energien oppe gjennom hele sykkelturen, uansett distanse. Vi anbefaler å spise en time før du sykler så du ikke får kramper mens du sykler. Vær sikker på å drikke nok!

 

Noen av våre favoritter før sykling er:

1. Havregrøt—Legg til banan og peanøttsmør hvis du har lyst på litt ekstra! Andre smakfulle oppgraderinger er kanel og honning etter ønske.

2. Toast og peanøttsmør—En delikat og klassisk kombo av karbohydrater og sunt fett. Legg til litt frukt for ekstra energi.

3. Yoghurt, frukt og bær—Legg til nøtter eller en brødskive med peanøttsmør for ekstra protein og fett.

Mens du sykler:

Det er best å ta med mat som er enkle å nå og enkle å spise, passer i lommen eller vesken din, og som ikke griser til resten av utstyret ditt. Ingen liker brødskiver som er most i trøyelommen eller et multiverktøy full av smeltet sjokolade! Du bør også pakke med deg ekstra mat, selv om du ikke tror at du får bruk for det. Du vet aldri når turen blir lenger enn tenkt, eller om du bruker ekstra med tid til å fikse en uventet punktering. Og vær sikker på at du tar med deg nok vann og sportsdrikke til å erstatte det du svetter ut. Planlegg å spise og drikke litt for hver 20 til 30 minutter på sykkelen.

 

Noen av våre favoritter mens du sykler:

1. Energi-vingummi og gel—Fyll opp lageret med biter av karbohydratrik ernæring!

2. Proteinbarer—De er enkle å få plass til i lommen, enkle å åpne, og enkle å spise.

3. Nøtter—En topp kilde for sunn protein og fett, og du kan ta en håndfull av gangen.

4. En pose potetgull—Hvis du kan få det til uten å knuse dem, det er aldri dumt å ha noe salt for hånden.

Etter du har syklet:

For best mulig restitusjon bør du spise mat som er fullt av sunne karbohydrater og sunne proteiner. Ut over det, så fortjener du en belønning! Bland en proteinshake, spis en smultring, åpne en øl. Og husk selvsagt å drikke nok væske!

Fuel your ride

Grab everything you need to stay nourished and hydrated on even the longest rides.
Shop nutrition

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.