Sådan fragter du indkøb på din cykel Det er meget nemmere, end du tror!

Sådan fragter du indkøb på din cykel Det er meget nemmere, end du tror!

Ja, selvfølgelig kan du klare dine indkøb på en cykel. Og ikke bare det, du får også en masse ekstra frihed – du skal ikke kæmpe om en parkeringsplads, du køber kun det, du faktisk skal bruge og du kommer virkelig til at fortjene det lækre måltid, du skal hjem og tilberede.

Den bedste måde at købe ind på er ved at have det rigtige bæresystem på sin cykel. Her er nogle forslag til simple opgraderinger, som kan gøre din cykel til en fantastisk indkøbsmakker.

Bagagebærere og cykeltasker

Det bedste sted at starte er med en bagagebærer og et sæt cykeltasker. De kaldes også for panniers og monteres på siderne af din bagagebærer, Vores Deluxe MIK bagagebærer passer til vores City Shopper cykeltasker og vores MIK Utility bagagetaske. Det giver næsten tre gange så meget plads som en rygsæk – og den kan så bruges til andre ting

Se bagagebærerne

Se cykeltaskerne

Sådan pakker du dine cykeltasker
  1. I bunden placerer du tunge ting, som ikke risikerer at blive mast – som dåser og lignende
  2. Mere skrøbelige ting som æg, grøntsager og brød skal ligge øverst
  3. Sørg for at fylde begge sidetasker lige meget, så den ene ikke bliver meget tungere end den anden; det kan få din cykel til at følges ustabil på vejen

Cykelvogne

Hvis du skal have meget med, er en cykelvogn det rigtige valg. En fragttrailer er perfekt til både indkøb og alt muligt andet. Hvis du har børn eller vil have en mere alsidig løsning, bør du prøve en cykelvogn til børn. Så kan du have børnene (eller hunden!) med i byen eller hen til parken, når du ikke er på indkøb.

Se cykelvogne

Cykellåse

Og husk også din lås! Din cykel skulle nødigt blive stjålet, mens du er inde i butikken.

Se cykellåsene

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.