Trek kåret til TIME100 mest indflydelsesrige virksomheder i 2022 Trek Bicycle hædret for bæredygtighedsindsatsen, herunder den første af sin slags bæredygtighedsrapport.

Trek kåret til TIME100 mest indflydelsesrige virksomheder i 2022 Trek Bicycle hædret for bæredygtighedsindsatsen, herunder den første af sin slags bæredygtighedsrapport.

TIME inkluderede Trek Bicycle på deres anden årlige liste over TIME100 mest indflydelsesrige virksomheder for virksomhedens arbejde i 2021 for at bruge cykler som en kraft til det gode. En udvidelse af den årlige TIME100-liste over verdens mest indflydelsesrige mennesker, TIME100 Most Influential Companies-listen fremhæver 100 virksomheder, der gør en ekstraordinær indflydelse rundt om i verden.

I 2021 blev Trek det første cykelfirma til at gennemføre en komplet emissionsrevision og dele resultaterne i deres bæredygtighedsrapport. Rapporten er den første af sin slags i cykelbranchen og har ændret samtalen om, hvordan cykelvirksomheder kan bruge forretning til gode. De 10 vigtigste bæredygtighedsindsatser, der er skitseret i rapporten, og som Trek investerer i, inkluderer at reducere afhængigheden af ​​luftfragt, konsolidering af forsendelse til detailhandlere, øget brug af vedvarende energi, reduceret virksomhedsrejser, øget brug af alternative materialer, oprettelse af produktionsfaciliteter uden losseplads, fjerne plastaffald, øge adgangen til cykeldele, øge andelen af ​​cykeltilstande samt etablere og beskytte nye stier.

Derudover lancerede The Trek Foundation for at beskytte land og udvikle stisystemer til offentlig brug. Trek udvidede også BCycle, dets cykeldelingsprogram, til flere byer i hele USA og gav dermed adgang til mobilitet på to hjul til endnu flere mennesker.

I 2022 vil virksomheden udgive den anden udgave af sin bæredygtighedsrapport, der beskriver Treks fremskridt mod langsigtede mål såvel som nye tiltag, som virksomheden har taget for at mindske sin miljøpåvirkning. Trek vil også udvide The Trek Foundation for at beskytte mere jord og udvikle flere stier til offentlig brug.

For at samle listen anmodede TIME om nomineringer fra alle sektorer – lige fra sundhedspleje og underholdning til transport og teknologi – fra redaktører og korrespondenter rundt om i verden såvel som fra brancheeksperter. Derefter evaluerede TIME-redaktører hver enkelt på nøglefaktorer, herunder relevans, effekt, innovation, lederskab og succes. Se hele listen her.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.