Entistäkin parempi Bat Cage Bureon ratkaisu merten muoviroskaan

Entistäkin parempi Bat Cage Bureon ratkaisu merten muoviroskaan

Merten saastuminen on vakava maailmanlaajuinen ongelma. Yhteistyössämme NextWave-yhteenliittymän kanssa tutustuimme Bureo-yhtiöön, joka kierrättää satoja tuhansia tonneja meriin hylättyjä kalastusverkkoja.

Tässä jaksossa keskustelemme Bureon perustajan David Stoverin kanssa merten saastumisesta ja siitä, mitä tälle vakavalle ongelmalle voidaan tehdä. Kerromme Bureon tarinan, keskustelemme siitä, miten muoviroskat uhkaavat maapallon hauraita ekosysteemejä, ja hahmottelemme tapoja, joilla niin yritykset kuin kuluttajat voivat omalta osaltaan vähentää jätteiden muodostumista.

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.