Uusi Crockett on vieläkin joustavampi ja laadukkaampi. Aja kilpaa cyclocrossilla lauantaina, pyöräile soralla sunnuntaina ja kulje töihin maanantaina

Uusi Crockett on vieläkin joustavampi ja laadukkaampi. Aja kilpaa cyclocrossilla lauantaina, pyöräile soralla sunnuntaina ja kulje töihin maanantaina

[Waterloo, WI] – Trek on julkaissut kaksi uutta Crockett-mallia, jotka tuovat lisää arvoa, joustavuutta ja suorituskykyä suosittuun alumiinisten cyclocross-pyörien mallistoon.

Täysin uudet Crockett 4 ja Crockett 5 tarjoavat yhä saman kisatason suorituskyvyn, joka on tehnyt Crockettista niin aloittelijoiden kuin kokeneiden kilpailijoiden suosiman edullisen cyclocross-pyörän. Uudet ominaisuudet takaavat paremman ajokokemuksen kaikille ajajille, jotka nousevat näiden pyörien selkään – tai nostavat rungon olkapäälleen.

Crockett on ensisijaisesti kilpapyörä”, Trekin katupyörätuotejohtaja Jordan Roessingh kertoo. ”Mutta sen paras puoli on sen joustavuus. Sillä voi pyöräillä töihin perjantaina, ajaa kilpaa lauantaina ja ajaa soralla sunnuntaina. Lisäksi se on huokea kukkarolle ja näyttää yhtä upealta kuin paljon kalliimpi hiilikuitupyörä.

Viimeistelty ulkoasu on osaltaan Trekin näkymättömän hitsausteknologian ansiosta, joka pienentää pyörän painoa ja antaa Crockettin 300-sarjan Alfa-alumiini-rungolle hiilikuitumaiset linjat. Maalattu 56 cm Crockett-runko painaa 1 325 grammaa.

Uusissa Crockett-malleissa käytetään samaa testattua Cross Race -geometriaa kuin Trekin OCLV Carbon Boonessa ja vanhemmissa Crockett-malleissa. Geometria kehitettiin yhteistyössä Katie Comptonin kanssa, ja sitä käyttää myös Telenet Fidea CX -joukkue.

Runkoon saa 38c -kumin, jossa on Trekin suosittelema 4 mm väli rungon ja renkaan välillä.

Crockett 4:ssä (1 499 $) on flat-mount kaksimäntäiset mekaaniset kiekkojarrut ja SRAM Apex 1×11 -voimansiirto. Crockett 5:ssa (2 299 $) on nyt flat-mount hydrauliset kiekkojarrut (päivitys viime vuoden malliin) ja SRAM Rival 1×11 -voimansiirto.

Molemmissa malleissa on Bontrager Affinity TLR -pyörät 21 mm sisäkehän leveydellä, joka takaa hyvän pidon ja renkaiden tuen, etu- ja takaläpiakselit, täyden OCLV Carbon cyclocross -haarukan, Control Freak -sisäisen vaijerireitityksen ja punotun T47-pohjalevyn.

T47-pohjalevyjärjestelmä käyttää 47×1 mm punontaa ja 86 mm kehikonleveyttä. Tämän ansiosta pohjalevystä saa leveämmän, vahvemman, vakaamman ja tehokkaamman – ja huoltamisesta helpompaa. Lähes kaikki kammet ovat järjestelmän kanssa yhteensopivia, ja T47-pohjalevyjä saa myös useilta kolmannen osapuolen valmistajilta.

Upouudet Crockett 4 ja Crockett 5 ovat saatavilla heti osoitteesta trekbikes.com ja kaikilta maailman Trek-jälleenmyyjiltä.

King of the cross frontier

Crockett is more than just a cross bike. It's the ideal companion for your daily commute, the ultimate CX machine for your local race series, and a trusty steed for all your gravel adventures.
Find your Crockett

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.