Ruokaostosten kuljettaminen pyörällä Vinkki: se on helpompaa kuin uskotkaan!

Ruokaostosten kuljettaminen pyörällä Vinkki: se on helpompaa kuin uskotkaan!

Kyllä. Ruokaostosten kuljettaminen pyörällä on täysin mahdollista. Sen lisäksi se antaa sinulle paljon vapautta – sinun ei tarvitse taistella pysäköintipaikoista, ostat vain todella tarvitsemasi sekä ansaitset oikeasti sen herkullisen aterian, jota aiot ruveta kokkaamaan.

Ruokaostosten noutaminen ja arkiaskareiden hoitaminen onnistuu pyörällä parhaiten oikean kuljetusmenetelmän avulla. Näiden yksinkertaisten lisävarusteiden avulla voit muuttaa pyöräsi tehokkaaksi ostosten kuljetusvälineeksi.

Tavaratelineet ja laukut

Takatavaratelineestä ja sivulaukuista on hyvä aloittaa. Sivulaukut ovat laukkuja, jotka voi kiinnittää tavaratelineen kummalle tahansa puolelle. Deluxe MIK -tavarateline sopii yhteen City Shopper -sivulaukkujen ja MIK Utility Trunk Bag -laukun kanssa. Yhdistelmä tarjoaa kolme kertaa enemmän tilaa kuin reppu, jota voit käyttää kaikkien muiden tavaroidesi kuljettamiseen.

Tutustu tavaratelineisiin

Tutustu laukkuihin

Sivulaukkujen pakkaaminen
  1. Aseta säilyketölkkien ja laatikoiden kaltaiset raskaammat ja kestävämmät tavarat pohjalle.
  2. Aseta kananmunien, maataloustuotteiden ja leivän kaltaiset hauraammat tavarat päällimmäisiksi.
  3. Muista kuormata molemmat sivulaukut tasaisesti, jottei toinen puoli ole raskaampi kuin toinen ja pyörä tunnu toispuoleiselta.

Pyörien perävaunut

Jos haluat kuljettaa paljon tavaraa, perävaunu on varma keino siihen. Perävaunut sopivat loistavasti ruokaostosten ja muiden tavaroiden kuljettamiseen. Jos sinulla on lapsia tai etsit monikäyttöistä perävaunua, voit harkita lapsille suunniteltua perävaunua. Voit kuljettaa lapsiasi (tai koiraasi!) eri puolille kaupunkia ja mennä heidän kanssaan vaikka puistoon, kun et ole matkalla kauppaan.

Tutustu perävaunuihin

Pyöränlukot

Lopuksi, älä unohda lukkoa! Haluat taatusti varmistaa, että pyöräsi pysyy turvallisesti paikallaan, kun olet tutkimassa kaupan hyllyjä.

Tutustu lukkoihin

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.