Lämpimät terveiset Waterloosta Trekin pääkonttorin seinät ja käytävät ovat täynnä pyöräilyhistoriaa, muistoja, ikonisia valokuvia ja inspiroivia tekstejä. Vaikuttavin kaikista on lounasravintolasta – The Barnista – löytyvä koko seinän laajuinen maalaus, joka vie katsojan mielikuvitukselliselle matkalle Trekin kotikylän, Wisconsinin Waterloon, ympäristöön.  

Lämpimät terveiset Waterloosta Trekin pääkonttorin seinät ja käytävät ovat täynnä pyöräilyhistoriaa, muistoja, ikonisia valokuvia ja inspiroivia tekstejä. Vaikuttavin kaikista on lounasravintolasta – The Barnista – löytyvä koko seinän laajuinen maalaus, joka vie katsojan mielikuvitukselliselle matkalle Trekin kotikylän, Wisconsinin Waterloon, ympäristöön.  

트렉 워털루 본사 벽화

Pääkonttorin lähitien päässä olevasta pikkelsitehtaasta työntekijöiden käytössä olevaan maastopyöräilyreitistöön ja World Cup Waterloo Legends -kisaan on kuvattu leikkisästi ja oivaltavasti tässä suunnittelija Jaime Espinozan teoksessa. Jokaisella vilkaisulla löytyy jotain uutta hymyilyttävää.

Sateisina tai muuten tylsinä päivinä tästä maalauksesta on mukava tehdä oma väritetty versio. Sopivaa puuhaa kaikenikäisille lapsenmielisille 🙂

Voit ladata ja tulostaa kuvan täältä, tehdäksesi oman version Waterloon ympäristöstä.

Waterloo with love colouring in

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.