Anna polkupyörä, muuta ihmisen elämä World Bicycle Relief -järjestö tarjoaa kokonaisille yhteisöille elämää mullistavia liikkumismahdollisuuksia

Anna polkupyörä, muuta ihmisen elämä World Bicycle Relief -järjestö tarjoaa kokonaisille yhteisöille elämää mullistavia liikkumismahdollisuuksia

Maaseudun asukkaat eri puolilla maailmaa kävelevät päivittäin monta kilometriä päästäkseen kouluun, torille, terveyspalveluihin ja muihin tärkeisiin palveluihin. World Bicycle Relief tarjoaa tähän tarkoitukseen valmistettuja Buffalo-pyöriä ihmisille, joiden haasteena ovat pitkät välimatkat. Näin he voivat toteuttaa tavoitteensa ja luoda mahdollisuuksia itselleen ja yhteisöilleen. Nämä pyörät auttavat mm. oppilaita pääsemään kouluun, terveydenhuollon työntekijöitä liikkumaan potilaiden luo ja maanviljelijöitä kulkemaan torille.

Keräämme World Bicycle Relief -järjestölle 2,5 miljoonaa dollaria (2,52 miljoonaa euroa)

Viime vuonna keräsimme avullanne 1,8 miljoonaa dollaria (1,81 miljoonaa euroa) World Bicycle Relief -hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna aiomme kerätä 2,5 miljoonaa dollaria (2,52 miljoonaa euroa) lisää. Haluatko auttaa? 165 dollarin (166 euron) lahjoituksella saadaan yksi erityisvalmisteinen Buffalo Bicycle -pyörä sitä tarvitsevalle, mutta mikä tahansa summa auttaa.

Trek lahjoittaa 31.12. asti jokaista lahjoitusta vastaavan summan aina 500 000 dollarin (503 000 euron) kokonaissummaan saakka, joten voit tuplata vaikutuksesi.

Lue lisää ja lahjoita

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.