Jasper en de chocoladefabriek De zoete kant van Trek-Segafredo prof Jasper Stuyven.

Jasper en de chocoladefabriek De zoete kant van Trek-Segafredo prof Jasper Stuyven.

Bij Chocolate Atelier Stuyven komen de twee grootste Belgische exportproducten samen: fietsen en chocolade. Deze kleine chocoladewinkel in het stadje Betekom is eigendom van de jonge Trek-Segafredo toprijder Jasper Stuyven en zijn oom, een veteraan in de Belgische chocolade-industrie. Het bedrijfje staat bekend in de fietswereld vanwege zijn bijzondere lekkernijen in de vorm van chocolade replica’s van de Trek-Segafredo team kits en kasseien.

Jasper leeft het grootste deel van het jaar in een soort Griekse tragedie: hij bezit een snoepwinkel, maar als professioneel atleet moet je een sterke voedingsdiscipline hebben en kan hij niet genieten van de delicatessen. Hij eet helemaal geen melkchocolade, maar gunt zichzelf tijdens het seizoen af en toe een kleine uitspatting waarbij hij kiest voor donkere chocolade met 80% cacao.

Heeft Trek-Segafredo al eens overwogen om Jasper’s chocolade naar concurrerende teams te sturen als daad van overheerlijke sabotage? Jazeker. Maar sommige dingen zijn gewoon te lekker om te delen. Als wij chocolade van Jasper krijgen, houden we die namelijk lekker voor onszelf.

For Jasper, chocolate is a family affair

2019 Tour of Flanders

Where the magic happens

Trek Segafredo family portriat

Trek-Segafredo teamwear

Bekijk de nieuwe collectie van Trek-Segafredo voor stijlvol trainen, racen en relaxen.
Bekijk de collectie

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.