Fiets Dates: Aflevering 1 In Fiets Dates worden sportieve singles aan elkaar gekoppeld! Hoe? We sturen ze samen op een romantische fietstocht op onze e-bikes. In elke aflevering worden er verschillende singles aan elkaar gekoppeld. Met maar één doel: Ride bikes, Have fun, Feel good! Ben jij benieuwd welke singles met elkaar eindigen?

Fiets Dates: Aflevering 1 In Fiets Dates worden sportieve singles aan elkaar gekoppeld! Hoe? We sturen ze samen op een romantische fietstocht op onze e-bikes. In elke aflevering worden er verschillende singles aan elkaar gekoppeld. Met maar één doel: Ride bikes, Have fun, Feel good! Ben jij benieuwd welke singles met elkaar eindigen?

Schiet Cupido bij de eerste date al raak? Emyron (43) gaat met drie knappe singles op een fietsdate. Na een tocht op onze e-bikes in en rondom Utrecht is het aan hem de vraag: met wie fietst hij naar huis? Je ziet het in de eerste aflevering!

Hopelijk zijn het niet alleen de fietsen die Emyron zijn hart sneller lieten kloppen. Emyron fietst tijdens zijn dates op de Allant+, net als Gabi. Shana wacht Emyron op met haar Verve+ en Marleen gaat op fietsdate op de District+. Heb je zin gekregen om ook een stukje te fietsen? Ontdek hier welke e-bike bij jou past.

Een stel samen met hun District+ 8 e-bikes

E-bikes veranderen je leven

Als je op een elektrische fiets rijdt is geen afstand te groot, geen lading te zwaar en brengen je benen je overal heen. En het mooiste is: je geniet de hele rit. Met of zonder date.
Ontdek de magie van e-bikes

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.