Fiets Dates: Aflevering 2 In Fiets Dates worden sportieve singles aan elkaar gekoppeld! Hoe? We sturen ze samen op een romantische fietstocht met de elektrische fiets. In elke aflevering worden er verschillende singles aan elkaar gekoppeld. Met maar één doel: ride bikes, have fun, and feel good!

Fiets Dates: Aflevering 2 In Fiets Dates worden sportieve singles aan elkaar gekoppeld! Hoe? We sturen ze samen op een romantische fietstocht met de elektrische fiets. In elke aflevering worden er verschillende singles aan elkaar gekoppeld. Met maar één doel: ride bikes, have fun, and feel good!

In deze tweede aflevering van de serie is Martine (37) op zoek naar haar prinses op de fiets. Geen afgezaagd bioscoopbezoek of cliché restaurantavondje om de liefdesmarkt te verkennen, maar een uitje met de elektrische fiets. Voor een ondernemend type als Martine een ideale manier om op blind date te gaan.

Het is een frisse dag als Martine haar zoektocht begint. De sportieve Allant+ is de fiets waarmee zij op pad gaat. Ze is zelf ook een ondernemend type, dus dit rappe model is echt iets voor haar. Ondanks de koude temperatuur trapt ze zichzelf al snel warm. Al kan het natuurlijk ook de romantiek in de lucht zijn die haar hart sneller doet kloppen.

Ben je benieuwd naar de route die de dates hebben gefietst? Klik dan hier.

Robin (27) uit Deventer wacht Martine op met haar District+ en samen kletsen ze honderduit. De tweede kandiaat is Mijke (28) uit Enschede. Zij ontdekt direct dat zij net als Martine een ochtendmens is. Alleen die muzieksmaak is wel een afknapper… Mary (33) uit Amsterdam sport niet heel veel, maar houdt juist van dansen. Zorgt dat voor een klik?

De dames waren het wel allemaal met elkaar eens dat de fietsdate verrassend leuk was. De e-bike van Trek zorgde dat de date sportief, maar niet te intensief was. Voor herhaling vatbaar dus! Of dat ook voor Martine geldt, zie je natuurlijk in de aflevering. Misschien is er wel een match!

Een stel samen met hun District+ 8 e-bikes

E-bikes veranderen je leven

Als je op een elektrische fiets rijdt is geen afstand te groot, geen lading te zwaar en brengen je benen je overal heen. En het mooiste is: je geniet de hele rit. Met of zonder date.
Ontdek de magie van e-bikes

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.