5 redenen waarom een e-bike onmisbaar is Wij zetten 5 redenen op een rij waarom een e-bike een perfecte aanvulling is op de fietsen die je wellicht al in je schuur hebt staan.

5 redenen waarom een e-bike onmisbaar is Wij zetten 5 redenen op een rij waarom een e-bike een perfecte aanvulling is op de fietsen die je wellicht al in je schuur hebt staan.

Met een e-bike fiets je tegenwoordig helemaal niet meer voor schut op het fietspad. Hoe sportief je ook bent. Want zeg nou zelf, als het ervoor zorgt dat je de auto wat vaker laat staan, of zelfs helemaal weg kunt doen. Waarom dan eigenlijk niet? 5 redenen waarom een e-bike onmisbaar is in jouw fietsschuur.

1. Ontspanning na inspanning
Heb je net een zware (fiets)training achter de rug? Dan is het heerlijk losfietsen op je e-bike. Je benen in beweging houden tijdens het boodschappen doen of een recreatieve rit, zonder al te veel inspanning.

2. Fris en fruitig op je werk
Met een e-bike kom je onbezweet op je werk aan, terwijl je toch al een lekkere fietstocht in de frisse lucht achter de rug hebt voordat je weer de hele dag binnenzit. Bijkomend voordeel: geen irritatie meer van volle parkeergarages of ellenlange files.

3. Beter voor het milieu
Bovenstaande redenen kunnen er zomaar voor zorgen dat je de auto niet of nauwelijks meer aanraakt. Want iets langere afstanden worden ineens ook bereikbaar met de fiets en het vervoeren van je kinderen en je bagage is met een cargo fiets helemaal een eitje. Kortom je bent een stuk duurzamer onderweg.

4. Beter voor je portemonnee
Met het laten staan van je auto, bespaar je jezelf een hoop kosten. Een e-bike is een goede vervanger van je (tweede) auto. Reken maar uit: geen wegenbelasting, autoverzekering en benzinekosten meer.

5. Ride bikes, have fun, feel good
Een fijne fietsrit draagt altijd bij aan je geluksgevoel. Een e-bike maakt langere afstanden fietsen makkelijker en leuker. Of het nou naar je werk is, voor de boodschappen of voor een picknick met je gezin, wij hebben er de juiste fiets voor.

Een stel samen met hun District+ 8 e-bikes

Help mij kiezen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij helpen je kiezen!
Naar de keuzehulp

About the Author: Trek Benelux

Onze missie: We maken alleen producten waar we zelf gek op zijn, we geven onze klanten uitstekende service en dienstverlening en veranderen de wereld door meer mensen op de fiets te krijgen.