Welkom terug, Lizzie! Vorige week won Trek-Segafredo-rijdster Lizzie Deignan de OVO Energy Women's Tour, haar eerste overwinning nadat ze moeder is geworden  

Welkom terug, Lizzie! Vorige week won Trek-Segafredo-rijdster Lizzie Deignan de OVO Energy Women's Tour, haar eerste overwinning nadat ze moeder is geworden  

Lizzie Deignan (GBR) of Trek-Segafredo wins Stage 5 of 2019 OVO Women's Tour, a 140 km road race from Llandrindod Wells to Builth Wells, United Kingdom on June 14, 2019. Photo by Balint Hamvas/velofocus.com

In de vijfde etappe van de OVO Energy Women’s Tour was Lizzie Deignan niet gestart met het idee dat ze zou gaan winnen. Ze had tenslotte al zoveel andere bijzondere dingen gedaan dit jaar, inclusief het rijden bij een nieuw team en moeder worden. Dit was haar eerste race na haar afwezigheid en ze had weinig energie. Maar toen haar teamgenoten zich om haar heen schaarden, realiseerde ze zich dat alles mogelijk was. De voormalig wereldkampioene behaalde op een spectaculaire manier de overwinning en stelde later de eindzege veilig om daarmee een zware meerdaagse wedstrijd toe te voegen aan haar palmarès. Bekijk in de onderstaande clip hoe de wedstrijd zich ontvouwde.

Santini Trek-Segafredo Women’s Replica Jersey

Santini Trek-Segafredo Women’s Replica Jersey

Show your support for Lizzie Deignan and the rest of Trek-Segafredo with the limited-edition team replica jersey by Santini.
Get the jersey

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.