Jasper og chokoladefabrikken Denne Trek-Segafredo profrytter er til det søde; ikke kun i cykelsæsonen

Jasper og chokoladefabrikken Denne Trek-Segafredo profrytter er til det søde; ikke kun i cykelsæsonen

Chokoladebutikken chocolade atelier STUYVEN ligger lige i krydsfeltet af Belgiens to største eksportvarer, nemlig cykling og chokolade. Denne lille chokoladebutik i byen Betekom ejes af Trek-Segafredos unge cykelstjerne Jasper Stuyven og hans onkel, som er en gammel rotte i chokoladefaget i Belgien. Butikken er berømt i cykelverdenen for sine cykelinspirerede chokolader i form af Trek-Segafredo holddragter og brosten.

Det meste af året er det et større dilemma for Jasper som ejer af en slikbutik, men først og fremmest som professionel cykelrytter med ernæringsdisciplin, at han ikke kan nyde de lækre sager. Han holder sig helt fra lys chokolade, men tillader sig dog enkelte smånydelser i løbet af sæsonen, hvor han foretrækker mørk chokolade (med 80% kakao).

Har Trek-Segafredo overvejet at sende Jaspers chokolader til rivaliserende hold som et delikat forsøg på sabotage? Selvfølgelig. Men der er bare nogle ting, som er for gode at dele med andre. Når vi får Jaspers chokolade, beholder vi den for os selv.

For Jasper, chocolate is a family affair

2019 E3 Harelbeke

2019 Tour of Flanders

Where the magic happens

Trek Madone

Madone is in a class of its own. It’s fast, light, smooth, and designed to give you every advantage in speed and handling, and that's exactly why it's known as the ultimate race bike.
Find your model

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.