Velkommen til Treks blog Et mødested i tidens ånd med fortællinger, information og inspiration

Velkommen til Treks blog Et mødested i tidens ånd med fortællinger, information og inspiration

全てはこの赤い小屋から始まった

I 1976 satte Dick Burke og Bevil Hogg sig for at bygge verdens bedste cykelstel. Der var selvfølgelig ikke så lidt af et ambitiøst projekt, men det var solidt funderet på klare principper: Produktet skulle være håndværk af den bedste kvalitet, og det skulle udbrede glæden og oplevelsen ved cykling til et større publikum.

Først skulle de finde ud af, hvor firmaets hovedsæde skulle ligge. I den lille by Waterloo i det sydlige midt-Wisconsin beliggende midt imellem deres respektive hjem på landet fandt de en rød lade. Malingen var falmet, men bygningen stod sundt og solidt bygget. Indvendigt føltes det mere som et værksted ikke som i et firma. Stedet havde sjæl.

Der findes tusindvis af lade- og staldbygninger i landområderne i det mellemste USA, og selvom der ikke er to, som er helt ens, er princippet det samme: Det er her, der fødes nyt, som opfostres og vokser op. Derfor var netop et sådant sted perfekt til at skabe ting, der giver glæde i livet.

De to ildsjæle købte laden, satte et skilt på døren og gik i gang med arbejdet. Trek kom til verden.

De skabte en kultur af stolt håndværk i de ydmyge rammer, hvor de først og fremmest lagde vægten på udelukkende at fremstille produkter af den højeste kvalitet. I løbet af det første år byggede Treks svejsere 904 stel. Hvert og et blev håndbygget og -lakeret af fagfolk fra tidlig morgen til sen aften i den røde lade i Waterloo.

I takt med at firmaet voksede, steg behovet for mere plads. I dag ligger Treks hovedsæde et par kilometer længere oppe ad vejen, under meget større forhold. Vi har vokset os meget større, men er forblevet tro mod firmaets rødder. Faktisk spiller den oprindelige ladebygning stadig en central rolle i firmaet. På det sted, hvor det allerførste Trek-stel blev svejset, er der nu CNC-maskiner, som fremstiller kulfiberstøbeforme til alle Trek-stel.

Og stedet har fået endnu større betydning for os. For igennem årene er ladebygningen blevet et vigtigt symbol og en rettesnor for os. Den står for, hvor Trek er kommet fra. Den står for, hvor langt Trek er kommet. Den står der, i stormvejr og solskin, for at minde os om vores grundlæggende filosofi. Vi bygger cykler med stolthed, for livet, blandt venner.

Laden, hvor det hele begyndte, var ikke kun en arbejdsplads. Det var et sted, hvor folk mødtes. Det var her, at Treks første ansatte blev oplært, sludrede om livet og byggede noget stort.

Dette er også hensigten med dette online mødested. Treks blog er et sted, hvor mennesker mødes.

Vi fortæller om, hvad individuelle cykelryttere, opfindere, ansatte og cyklende i hverdagen går og bedriver. Vi går i dybden og bag scenen i Waterloo og i Treks globale hovedsæde. Vi kommer med nyheder om firmainitiativer hos Trek, og vi holder dig løbende opdateret om produktoplysninger.

Og som det vigtigste viderefører vi Treks sande ånd, nemlig den fælles glæde og oplevelsen ved at cykle.

Velkommen til Treks blog. Tak, fordi du har lyst til at være med.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: