Den opbakning, som cykling har brug for Mød Monica Garrison, som er grundlægger af Black Girls Do Bike, i episode 3 af "Better with Bikes"-podcasten.

Den opbakning, som cykling har brug for Mød Monica Garrison, som er grundlægger af Black Girls Do Bike, i episode 3 af "Better with Bikes"-podcasten.

Velkommen til Better with Bikes-podcasten. Lyt med, når vi fortæller inspirerende, ukendte og interne historier om mennesker, der forandrer verden ved hjælp af cykler. I hver episode præsenterer vi en ny personlighed, en ny historie og et anderledes perspektiv på cykelkultur.

I denne episode er vi så heldige at have besøg af Monica Garrison, som er grundlægger af Black Girls Do Bike, der er en amerikansk forening af kvinder, som elsker at cykle. Lyt med nedenfor og hør, hvordan denne forening kom til verden, hvordan den støtter og vejleder dem, der gerne vil til at cykle, og hvilken lovende fremtid foreningen går i møde for at fremme cyklisme.

 

“Better with Bikes” handler om de uventede måder, hvorpå cykler gør verden til et bedre sted at være. Du behøver ikke at være cykelnørd for at få glæde af og lære noget nyt i hver episode. Der kommer nye episoder løbende. Hvis det lyder interessant, kan du tilmelde dig, hvor du finder dine podcasts.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.