3 opgraderinger, der er Touren værdige, som du kan foretage i dag Med disse nemme opgraderinger kommer du tættere på profferne

3 opgraderinger, der er Touren værdige, som du kan foretage i dag Med disse nemme opgraderinger kommer du tættere på profferne

Det kræver mere end godt udstyr at cykle med de professionelle. Målrettet træning i årevis, færdigheder, der er finpudset på talløse tusinder af kilometer på landevejen, og en nærmest overmenneskelig udholdenhed … og det er endda bare begyndelsen. Men hvis du vil være med i de store ligaer, er det rigtige udstyr en god måde at starte på.

Her er 3 opgraderinger, der er Touren værdige, som du kan foretage nu for at forbedre cykeloplevelsen og præstere mere på din cykel. Det er det samme udstyr, som de professionelle på Trek-Segafredo holdet bruger i verdens største landevejsløb. Med dette udstyr er du et tråd i pedalerne tættere på World Tour.

Aeolus XXX 4 fælge

Ud over stellet betyder fælgene mest for, hvordan din cykel føles og fungerer. Det nemmeste, du kan gøre for at gøre din cykel klar til Touren, er at skaffe et sæt lette, aerodynamiske OCLV Carbon fælge.

Se fælgene

Bontrager Bat Cage vandflaskeholder

Denne vandflaskeholder har været med i flere af de store løb, inkl. Touren, end noget andet produkt fra Bontrager. Og nu er den fremstillet af genvundet plastaffald, som ellers kunne have forurenet verdenshavene.

Køb Bat Cage

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.