Fremstilling af en bedre Bat Cage vandflaskeholder Bureos løsning på problemet med plast i havet

Fremstilling af en bedre Bat Cage vandflaskeholder Bureos løsning på problemet med plast i havet

Havforurening er et kæmpe problem, som plager planeten. Igennem Treks samarbejde med konsortiet NextWave er vi blevet præsenteret for Bureo, som er et firma, der genvinder hundredtusindvis tons skrottede fiskenet fra havet.

I denne episode taler vi med David Stover, grundlæggeren af Bureo, om havforurening og om, hvad vi kan gøre ved dette kæmpe problem. Vi fortæller historien om Bureo, diskuterer, hvordan plast truer jordklodens skrøbelige økosystemer, og løfter sløret for måder, hvorpå både virksomheder og forbrugere kan mindske mængden af affald og give Moder Jord den hjælpende hånd, hun fortjener.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.