Indenfor i Treks Performance Research Center Hvor vi skaber innovation baseret på videnskab

Indenfor i Treks Performance Research Center Hvor vi skaber innovation baseret på videnskab

Inside the Trek Performance Research Center

Treks Performance Research Center er et F&U-laboratorium, hvor ingeniører foretager eksperimenter baseret på den aller nyeste teknologi inden for cykelfysik og sportsudøveres biomekanik. Den viden og de indblik, vi får fra laboratoriet, hjælper os med hurtigt at videreudvikle, og det fører ofte til banebrydende innovation, der gør det sjovere og mere effektivt at træde i pedalerne.

Men det handler ikke kun laboratoriekitler og computerskærme. Her kan du se og læse om, hvad vi går og laver i vores forsknings- og udviklingslaboratorium, hvor vores vildeste ideer bliver til virkelighed. Velkommen

Vi samarbejder med sportsudøvere på alle trin i udviklingsprocessen for at få input fra den virkelige verden. Men derudover involverer alle test i laboratoriet også en eller flere typer af måling og analyse.

Vi anvender ofte avancerede sensorer og dataindsamlere til direkte måling og sammenligning af, hvordan forskellige prototyper præsterer.

I laboratoriet er der et højhastighedskamera, som tager billeder af cykelfysikken i fuld HD med mere end 5.000 billeder i sekundet. Vi har også optaget blinkmønstrene på vores Bontrager lygter med mere end 30.000 billeder/sekund. Det er både ret fantastisk og virkelig brugbart. Med disse nærbilleder af et produkts funktionalitet kan vi se, hvad vi ellers aldrig ville være klar over, og det resulterer i små detaljerede ændringer med en stor effekt.

Treks Performance Research Center er samtidig et højt avanceret biomekanisk laboratorium, hvor vi undersøger forholdet mellem produktets funktionalitet og sportsudøverens cykeleffektivitet og -komfort.

I laboratoriet foretager vores ingeniør i biomekanik Kyle Russ (jep, det er ham fra YouTube-videoen) omfattende undersøgelser ved hjælp af bl.a. EMG, fodscannere, software til kortlægning af trykpunkter og bevægelsesmålere.

Kunne du tænke dig at se Treks Performance Research Lab i virkeligheden? Så besøg os i vores internationale hovedsæde i Waterloo i Wisconsin. Der er gratis fabriksrundvisninger om onsdagen og efter aftale.

About the Author: Trek Performance Research

Trek may have been born in a barn, but it was raised on rocket science. Trek Performance Research is the driving R&D force behind developing the industry’s most innovative products.