Sådan låser du din cykel Tre trin til god beskyttelse mod cykeltyve

Sådan låser du din cykel Tre trin til god beskyttelse mod cykeltyve

I en perfekt verden behøvede vi slet ikke låse. Men der er vi desværre ikke endnu. I mellemtiden er her nogle forholdregler, du kan tage for at beskytte din yndlingsinvestering.

Vælg din cykellås

For det første skal du sikre dig, at du har mindst én robust kvalitetslås, som er svær at skære, klippe eller bryde op. Kædelåse og u-låse er de bedste, for de er de sværeste at ødelægge. Overvej at bruge begge typer lås sammen for at gøre din cykel nemmere at låse og sværere at stjæle.

Se cykellåse

Vælg et godt sted

Nu skal du finde noget sikkert, du kan låse cyklen fast til. Cykelstativer er ideelle, men hvis du ikke kan finde et, er enhver genstand, som er fastgjort i jorden, det næstbedste bud. Det kan være en lygtepæl eller en fastgjort bænk. Hvis du parkerer din cykel et sted natten over, skal du sørge for at finde et oplyst sted.

Lås den fast

Når du har fundet noget at låse din cykel fast til, skal du ikke kun låse dit forhjul eller stellet. Sørg for at din lås sikrer både cykelstellet og baghjulet. Hvis du vil være ekstra sikker, kan du tage dit forhjul af og låse det sammen med baghjulet. Nogle bruger en lang kædelås eller wirelås ud over deres hovedlås for at gøre dette nemmere.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.