Sådan opmuntrer du venner og familie til #GoByBike Fire tips til at få dem i gang med at cykle og have det sjovt

Sådan opmuntrer du venner og familie til #GoByBike Fire tips til at få dem i gang med at cykle og have det sjovt

Bare ved at være med i #GoByBike har du gjort noget konkret og meningsfuldt, som fungerer som et godt eksempel for familie og venner.

Det er et godt første skridt, men der er flere metoder til at få dine nærmeste til deltage og tage ansvar for vores klode. Her er fire måder, hvorpå du kan opmuntre dem til at være med i bevægelsen.

1. Prøv at tagge dem i dit #GoByBike-foto

Når du lægger dit billede på Instagram, kan du tagge venner og familie og skrive en kort tekst om et sted eller en rute, du vil anbefale dem at prøve – som fx et flot landskab, man kan sætte pris på fra en cykel. Det er godt at have noget at se frem til på en cykeltur, og selv noget så simpelt som en flot udsigt kan motivere nybegyndere til at hoppe i sadlen.

2. Hjælp med det grundlæggende

Spørg dem, om de har brug for hjælp til at klargøre deres cykel eller finde en hjelm, der sidder godt. En af de største forhindringer for at cykle kan være det udstyr, man har brug for. Når der er styr på det, vil de som regel komme ud at cykle oftere. Du kan give dem tips til, hvem de skal snakke med hos den lokale cykelhandler og hvad de får brug for på deres første ture.

3. Planlæg sikre ruter

Måske vil dine venner og familie gerne cykle, men ved ikke, hvor det er bedst at gøre det! Vis dem cykelrutefunktionen på Google Maps eller send dem et kort med cykelruter i jeres lokalområde. Når de kender cykelruterne på forhånd, vil de være mere trygge ved at tage på tur selv.

4. Besøg gode steder

Cykling er belønning i sig selv, men der er meget mere ved en cykeltur end selve aktiviteten. Man kan gøre enhver tur ekstra interessant med en spændende destination eller et sjovt stop på vejen. Tip: Et sted hvor man kan få is er altid i top. En god destination forvandler en almindelig tur til en fornøjelig udflugt og gør tanken om at vælge cyklen frem for bilen mindre intimiderende.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: