Boomet, manglen og cyklernes meget lyse fremtid Sådan finder man en cykel, når hele verden vil cykle

Boomet, manglen og cyklernes meget lyse fremtid Sådan finder man en cykel, når hele verden vil cykle

Manglen på cykler
Den globale pandemi har kraftigt øget efterspørgslen efter cykler rundt om i verden. Motionscentrene har lukket, folk undgår offentlig transport, ungdomssport aflyses, og masser af mennesker har brug for at komme væk hjemmefra, så det er blevet enormt populært at cykle.

Trek har næsten fordoblet sin produktionskapacitet de sidste ni måneder. Udfordringen? Efterspørgslen er næsten tredoblet. Så mens der hver dag leveres masser af cykler til cykelbutikkerne, så bliver de solgt endnu hurtigere. Resultatet er, at du muligvis skal vente i kø for at købe en.

Men der er ingen grund til at miste håbet. Med lidt tålmodighed og nogle nyttige råd er der stadig en måde at finde din nye cykel på.

 

1. Find dine lokale cykelforhandlere

Din bedste chance er at tage en snak med din lokale forhandler om at finde mulige løsninger. Treks butikssøgning gør det nemt at finde forhandlere i dit område. Cyklerne lander hos din forhandler, før de lagerføres på trekbikes.com. Så hvis den cykel, du leder efter, ikke er på lager hos os, kan den stadig godt være at finde hos din lokale forhandler.

2. Afgiv en bestilling hos din forhandler

Hvis du foretager en bestilling hos din lokale forhandler, kommer du i kø til din cykel. Ordrer på cykler udføres i den rækkefølge, de modtages, så jo hurtigere du afgiver din ordre, jo hurtigere kommer du ud at køre. Vi lover, det er ventetiden værd!

3. Tænk alternativt

Hvis du overvejer alternativer til cykler med lange leveringstider, kan det gøre leveringen hurtigere. Hvis du er fleksibel med farve- og modelvalg, kan du få din cykel hurtigere.

Fremtiden for cykler
Vi arbejder døgnet rundt for at mindske forsinkelser og producere flere cykler end nogensinde før. Byer verden over har erkendt behovet for en bedre infrastruktur for cykler og fodgængere og er begyndt at afsætte mere plads til, at folk kan cykle. Selv om du skal vente længere end du kunne tænke dig, bliver verden til et mere cykelvenligt sted fra nu af. Med din nye cykel vil du kunne drage på eventyr i årevis, også selv om du skal vente flere uger på, at den kommer.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: