15 shades of black Black Friday er lige om hjørnet og det går ikke stille for sig. Vi er også hoppet med på bølgen, men på en lidt anden måde, hvor vi hellere vil sætte focus på mange de fede (synes vi selv) sorte cykler vi har.

15 shades of black Black Friday er lige om hjørnet og det går ikke stille for sig. Vi er også hoppet med på bølgen, men på en lidt anden måde, hvor vi hellere vil sætte focus på mange de fede (synes vi selv) sorte cykler vi har.

15 shades of black

Farverige landevejscykler, gravelcykler eller citybikes er altid med til at sætte lidt kulør på hverdagen. Hvad enten det er de lande lørdage i sadlen med vennerne, eller om det er på de triste grå regnvejrsdage på vej til arbejde. Men, vi er altså ret vilde med sorte cykler. Der findes nemlig ikke blot én sort farve! Så i år fejrer vi Black Friday ved at tage en lille rundtur blandt vores mange fantastiske cykler, der all har det tilfælles at de ser absurd godt i sort!

Marlin + 6

Hvis i synes at vores bestseller Marlin er en fed cykel, så vil i ELSKE Marlin+! Den er den perfekte indgang til e-mountainbikes, fås i flere størrelser og så sprænger den ikke budgettet. Den her skal i ikke gå glip af!

fetch + 4

Med den her ladcykel, kan i sagtens lade bilen stå derhjemme! Der er masser af plads til børn, indkøb og tasker, og så er den elektrisk 😉 Den solide Bosch motor og det trinløse Enviolo gear vil gør alle turene til en leg, og gøre jeres hverdag meget lettere. Se Fetch + 4!

powerfly

Den her e-mountainbike er klar og kan bruges til det hele! Hvad enten det er turen i skoven eller de daglige pendlerture, så er vores Powerfly klar til det. Denne elcykel kan bruges til alt og ser desuden super cool ud 😎 Se Powerfly!

checkpoint

Bliv klar til efterårets og vinterens gravelture! Med op 45mm dækfrigang og den nye SRAM Force gruppe er der intet der kan stoppe dig. Se Checkpoint SL 7 AXS!

Black Friday er det nye sort

Det er selvfølgelig altid lokkende at gøre en god handel, men at få lidt inspiration er heller ikke skidt.
Du går aldrig galt i byen med en sort cykel! Der er måske nogle som vil synes at sort er en kedelig og anonym farve, men vi er vilde med den! Det er måske også derfor at vi har ikke mindre end 15 forskellige sorte farver i vores kollektion. Hvad enten du er på jagt efter en landevejscykel, elcykel, ladcykel eller en gravel til efterårets ture i skoven, så har vi en i en FAN-TAS-TISK sort farve.

Vi siger ikke at sorte cykler er federe eller bedre end andre, men vi er ret vilde med dem. Det er en tidsløs farve der aldrig går af mode, og som ser godt ud både i solskin og i regn. Man skal huske på at hvis man selv synes ens cykel er lækker, så bliver alle turene også lidt bedre. Derfor synes vi at I skal gå på jagt i alle de fede sorte cykler vi har, og så se om I ikke kan finde lige netop den I synes er fedest. I vil ikke fortryde det.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.