Rakkautta ensinäkemältä Trekin teollisen muotoilun johtaja paljastaa, miksi ulkonäöllä on väliä

Rakkautta ensinäkemältä Trekin teollisen muotoilun johtaja paljastaa, miksi ulkonäöllä on väliä

Perjantai-iltapäivänä melkein 20 vuotta sitten kerroin kollegalleni, että haluaisin ostaa vanhan Cadillacin. Hän neuvoi katsomaan eBaysta, uudesta kaiken tavaran nettihuutokaupasta.

Pari klikkausta ja tein löydön: vuoden 1968 Cadillac Sedan DeVille. 513 kuutioinen (8,4 litraa) V8. Hopeakuusen vihreä. Tämä tuskin kertoo paljoa, ellei ole minunlaiseni tuunaaja. Mutta kaikki tietävät, millaista on rakastua ensisilmäyksellä. Kaikki järki lähtee päästä.

Keksin, miten autoa huudettiin, vaikken täysin ymmärtänyt, mitä olin tekemässä. Ja parin tunnin päästä auto oli minun. Oli vain yksi ongelma: se oli Montanassa ja minä Wisconsinissa.

Sillä hetkellä auto olisi kuitenkin voinut olla vaikka kuussa, enkä olisi välittänyt. Näin ja rakastuin, minun oli pakko saada se. Eikä mikään voisi pysäyttää minua. Ajan tällä takaa sitä, että ulkonäkö herättää tunteita. Palaan siihen tunteeseen usein, koska haluan muiden tuntevan samoin pyöriämme katsellessa. Rakkaus on kaikki kaikessa.

Rakkaus on voimakas tunne, ja haluan pyöräilijöiden rakastavan pyöriemme ulkonäköä.

Ulkonäöllä on väliä

Tavaramme kertovat meistä. Ihmiset eivät herää, pue päällensä ja hyppää hiilikuitupyörän selkään vain liikunnan takia. He elävät itse valitsemaansa kokemusta ja kertovat maailmalle, mistä he pitävät ja mikä on heille tärkeää. Ja me autamme hallitsemaan tätä kokemusta.

Rakkaus on tärkeää

Tiimimme on keskustellut usein siitä, pitäisikö meidän tehdä tuotteita, joita itse rakastamme, vai tuotteita, joita asiakkaamme rakastavat. Se on kinkkinen kysymys. Mutta keskustelu palaa aina samaan asiaan: jos emme rakasta sitä, siitä puuttuu vielä jotain. Jos suhtaudumme työhömme intohimolla ja rakastamme työtämme, kaikki muu hoituu siinä sivussa. Aivan kuin mikä tahansa taideteos tai performanssi. Ihmiset tuntevat, jos sydämesi on mukana. Rakastamiasi asioita on paljon helpompi myydä eteenpäin.

Kaikella on väliä, kun tavoite on rakkaus.

Rehellisyys on valttia

Suunnittelukatsauksissamme näkee, kuinka meillä on satojen vuosien edestä yhteistä kokemusta. Sellaisten ihmisten epärehellisyys tekee vain hallaa kaikille. Kun asiantuntija kertoo mielipiteensä, hyvän tai pahan, he eivät yritä päsmäröidä sinua. Vaan he sanovat, ettei työ ole vielä ohi.

Kunnioitus on tärkeää

Olipa kyseessä 500 $ tai 15 000 $ pyörä, kumpikin ansaitsee saman kunnioituksen. Sitä oppii rakastamaan. Kaikella on väliä, kun tavoite on rakkaus. Olemme valmiita tekemään jokaisesta Trek-pyöräilykokemuksesta mahtavan.

Tänään

Muotoilu on etusijalla kaikessa, mitä teemme, ja meillä on asiantuntijoita kaikilta aloilta. Julkistamme jatkuvasti uusia tuotteita, ja laatuvaatimuksemme ovat aina korkeat. Olemme huomanneet, että työmme rakastaminen on paras keino oppia, kasvaa ja tehdä tuotteesta parhain mahdollinen.

Tietoa kirjoittajasta: Steve Baumann

Steve Baumann is the Director of Product Design at Trek Bicycle. If it has speed, he's into it. When he's not in Waterloo, he's most likely to be found on the side of a hill or in the water with his family or cruising in his 1968 Cadillac Deville.