Näin rohkaiset ystäviä ja perheenjäseniä pyöräilemään – #GoByBike Neljä vinkkiä, jotka saavat heidät pyöräilemään enemmän ja pitämään hauskaa

Näin rohkaiset ystäviä ja perheenjäseniä pyöräilemään – #GoByBike Neljä vinkkiä, jotka saavat heidät pyöräilemään enemmän ja pitämään hauskaa

Valitsemalla pyöräilyn olet osallisena merkittävässä ilmastotoimessa ja esimerkkinä ystävillesi ja perheellesi – #GoByBike.

Se on erinomainen ensi askel, mutta voit saada kaverisi ja perheenjäsenesi liittymään seuraasi maapallon hyväksi myös monilla muilla tavoilla. Tässä on neljä keinoa, joilla voit rohkaista heitä lähtemään mukaan ilmastonmuutoksen vastaiseen kamppailuun.

1. Merkitse heidät #GoByBike-kuvaasi

Lataa kuvasi Instagramiin, merkitse ystäväsi ja perheenjäsenesi siihen ja mainitse kuvatekstissä reitillä oleva tutustumisen arvoinen maisema tai maamerkki, joka näyttää paremmalta satulasta käsin. On hienoa kun pyörämatkalla on jotain, jota odottaa innolla, ja pelkkä upean näkymän kaltainen asia voi innostaa ihmisiä pyöräilemään.

2. Käy perusasiat läpi

Kysy tarvitsevatko he apua pyöränsä säätämisessä tai sopivan kokoisen kypärän löytämisessä. Yksi isoimmista esteistä pyöräilyn aloittamiseen voivat olla siinä tarvittavat varusteet. Kun ne ovat kunnossa, ihmiset lähtevät yleensä ajamaan pyörällä useammin. Voit antaa neuvoja myös siitä kenelle he voivat puhua paikallisessa pyöräliikkeessäsi ja mitä he tarvitsevat ensimmäisillä ajokerroillaan.

3. Suunnittele turvallisempia reittejä

Ystäväsi ja perheesi saattavat olla innostuneita pyöräilystä mutta eivät vain tiedä minne lähtisivät ajamaan. Näytä heille Google Mapsin pyöräilyreittitoiminto tai lähetä heille kartta paikallisista pyöräilyreiteistäsi. Kun he tietävät hyviä pyöräilyreittejä, he tuntevat olonsa mukavammaksi lähtiessään yksin ajamaan.

4. Pyöräile upeisiin paikkoihin

Pyöräily on palkinto jo itsessään, mutta siihen liittyy paljon muutakin kuin pyöriä. Voit tehdä mistä tahansa pyörämatkasta erityisen hauskalla määränpäällä tai välipysähdyksellä. Ammattilaisvinkki: jäätelölle pysähtyminen on aina hyvä idea. Mahtava määränpää muuttaa tavallisen ajomatkan hauskaksi retkeksi ja tekee pyörän valinnasta auton sijaan paljon helpompaa.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: