Kun hampurilainen vei voiton Trek Factory Racing -triathlonisti Linsey Corbinin tuore näkökulma kilpailemiseen

Kun hampurilainen vei voiton Trek Factory Racing -triathlonisti Linsey Corbinin tuore näkökulma kilpailemiseen

Linsey Corbin on kahdeksankertainen IRONMAN-mestari ja uskomaton urheilija muutenkin, mutta erään erityisen vaikean pyöräilyosuuden jälkeen viime vuoden IRONMAN Arizona -kilpailussa Linsey totesi, että on saanut tarpeekseen. Hän käveli pois radalta In & Out Burger -hampurilaisravintolaan suoritettuaan vain kolme kilometriä 42 kilometrin juoksumatkasta.

Palauduttuaan (ja syötyään hampurilaisensa!) hän julkaisi seuraavan päivityksen Instagramissa:

”En pidä keskeyttämisestä, mutta uskon, että omaan intuitioon on luotettava, ja tällä kertaa puhtia ei ollut. Minua harmittaa, etteivät asiat menneet suunnitelmien mukaan sunnuntaina, mutta ymmärrän myös, että kannattaa muistaa onnistumiset eikä murehtia liikaa vastoinkäymisiä.”

Linsey oli varmaankin pettynyt suoritukseensa tuolloin, mutta hän myös inspiroi muita ajattelemaan kilpailua eri näkökulmasta. Voittaminen ei aina tarkoita ykkössijaa tai maaliviivan ylittämistä. Joskus kyse on siitä, että tietää, milloin on lopetettava, ja uskaltaa tehdä sen. Tärkeintä on muistaa, että päivä pyörän selässä rakastamansa lajin parissa on aina voitto.

P.S. Olemme kuulleet luotettavasta lähteestä, että hampurilainen oli todellakin sen arvoinen.

Join the #GoByBike movement

Join thousands of fellow riders in simple, meaningful climate action. Choose your bike for one or more trips each week and tag a photo of your ride with #GoByBike for the health of our people and planet.
See #GoByBike in action

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.