Yhteiseksi hyväksi – yksilön lahja yhteisölle Yhden pyöräilijän matka yhteisönsä sankariksi

Yhteiseksi hyväksi – yksilön lahja yhteisölle Yhden pyöräilijän matka yhteisönsä sankariksi

Yhteiseksi hyväksi – yksilön lahja yhteisölle Yhden pyöräilijän matka yhteisönsä sankariksi

BETHESDA, MD - SEPT. 09 Adina Crawford of Black Girls Do Bike, in Bethesda, Maryland Wednesday September 9, 2020.

Kun Adina Crawford ei työskentele Montgomery Countyn poliisiaseman siviilipäällikkönä, hän opettaa joogaa, toimii Black Girls Do Bike- ja Black Girls Run ‑järjestöjen lähettiläänä ja ahkeroi saavuttaakseen sertifikaatin naisyrittäjyydessä (jonka hän sai äskettäin). Ai niin – lisäksi hänellä on oma podcastinsa.

Adinan matka yhteisönsä sankariksi alkoi useita vuosia sitten, kun hän liittyi Black Girls Run ‑järjestöön tavoitteenaan vain kuntonsa parantaminen. Hän ei aavistanut, miten suuri vaikutus yhteisöön kuulumisella olisi hänen yleiseen hyvinvointiinsa.

”Ymmärsin, että yhteisötoiminta on uskomattoman tärkeää henkisesti ja fyysisesti”, Adina kertoo. ”Toisten kannustaminen ja ohjaaminen auttaa kehittymään, ja yhteys muihin on asia, josta nautin erittäin paljon.”

BETHESDA, MD - SEPT. 09 Adina Crawford of Black Girls Do Bike, in Bethesda, Maryland Wednesday September 9, 2020.

Adina halusi jollain tavalla jakaa hyvän olon tunteen muillekin, ja löysikin oman tapansa. Hän on vetänyt pandemian alkamisen jälkeen kymmeniä  jooga- ja meditointitunteja internetin välityksellä.

”Oli todella palkitsevaa nähdä eri puolilta olevien naisten huolehtivan henkisestä hyvinvoinnistaan osallistumalla tunneilleni”, Adina toteaa. ”Se on ollut todellinen rakkauden ja itsestä huolehtimisen hetki.”

Myös tapahtumat, joihin Adina osallistuu, kuvastavat hänen auttamisen haluaan. Säännöllisten kilpailuiden sijaan Adina suoritti tänä vuonna 50 kilometrin virtuaalisen juoksumatkan New Yorkin kaupungin läpi auttaakseen pandemiasta kärsiviä perheitä. Lisäksi hän osallistui Civil Rights Race Series- ja One Million Miles to Justice ‑hyväntekeväisyystapahtumiin ja ajoon rodullisen tasa-arvon puolesta.

Uskomatonta kyllä, Adina haluaa silti tehdä enemmän.

”Sain naisyrittäjyyden sertifikaattini, jotta voisin lopulta tarjota hyvinvointitilan sille yhteisöni osalle, jota ei ole huomioitu tarpeeksi”, hän sanoo.

BETHESDA, MD - SEPT. 09 Adina Crawford of Black Girls Do Bike, in Bethesda, Maryland Wednesday September 9, 2020.

Inspiroiduitko? Adinalla on neuvo kaikille, jotka haluavat ilahduttaa itseä ja muita. ”Jos kaipaat yhteisöllisyyttä, etsi ryhmä tai organisaatio, joka edustaa asioita, joista nautit, ja saavu paikalle niin usein kuin mahdollista”, hän neuvoo. ”Et tule pettymään.”

Voit seurata Adinan seikkailuja Instagramissa (@deanietheyogini) ja kuunnella hänen Fit Black Queens ‑podcastiaan siellä missä tavallisimmin podcasteja yleensä kuuntelet.

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.