Video: Emily Batty ja ”A Line In the Sand” Olla hetkessä. Seikkailla. Kerätä uusia kokemuksia.

Video: Emily Batty ja ”A Line In the Sand” Olla hetkessä. Seikkailla. Kerätä uusia kokemuksia.

Vuosi 2020 on ollut erikoinen, ja kilpaileville urheilijoille ehkä vielä merkillisempi kuin monille muille. Trek Factory Racingin XC-kuski Emily Batty, muiden mukana, näki Olympialaisten siirtyvän vuodella eteenpäin, kilpailukalenterin harventuvan ja suunnitelmien menevän uusiksi. Tätä taustaa vasten valokuvaaja ja dokumenttikuvaaja Chris Burkardin ehdotus lähteä Islantiin pyöräilemään oli nappiajoitus.

Burkard oli suunnitellut jo pitempään saaren ylittämistä pyöräillen idästä länteen. Ja vihdoin tänä kesänä hän toteutti suunnitelman yhdessä Emily Battyn ja hänen kumppaninsa, Adam Morkan, kanssa. He pakkasivat pyörien kyytiin kaiken tarvitsemansa tämän sadunomaisen, karun saaren ylittämiseksi polkien.

 

KUVAT: Chris Burkard, Adam Morka

Supercaliber: täysin ainutlaatuinen!

Nopea ja kevyt kisatykki, mutta sopii myös Islannin ylitykseen... Sen voi myös kustomoida Project One -ohjelmassa!
Lue lisää

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.