Enemmän hupia ja vähemmän rengasrikkoja JULKAISUVAPAA HETI (Waterloo, Wisconsin, USA) – Bontrager on uudistanut suosittua AW3-rengasmallistoaan Hard-Case Lite- ja Hard-Case-malleilla, jotka parantavat aiempaa pistosuojausta huomattavasti tinkimättä huippuluokan ajettavuudesta.

Enemmän hupia ja vähemmän rengasrikkoja JULKAISUVAPAA HETI (Waterloo, Wisconsin, USA) – Bontrager on uudistanut suosittua AW3-rengasmallistoaan Hard-Case Lite- ja Hard-Case-malleilla, jotka parantavat aiempaa pistosuojausta huomattavasti tinkimättä huippuluokan ajettavuudesta.

AW3 on maantierengas, jonka käyttö on ylivertaisen huoletonta. Sekä Hard-Case Lite- että Hard-Case-mallit tarjoavat luokkansa parhaan suojauksen rengasrikkoja vastaan, pitkäikäisen kulutuspinnan sekä juuri oikeanlaisen pidon nopeaan ja luotettavaan maantiepyöräilyyn kaikkina vuodenaikoina.

Pitkäikäisyytensä ja kestävyytensä ansiosta AW3 on kuulunut pitkään Bontragerin suosituimpiin maantierenkaisiin – ja nyt se on entistä luotettavampi. Uudessa AW3-mallistossa on uudistettu kulutuspinnan alainen kerros, joka on tehty nailon- ja aramidikudoksesta. Se suojaa rengasta paremmin kuin koskaan aiemmin mutta säilyttää silti AW3:n tunnetun ajolaadun.

Uusi AW3 Hard-Case Lite päihittää reippaasti edeltäjänsä suorituskyvyn 78 prosenttia paremmalla pistosuojauksellaan. Tämä suuri muutos tekee AW3:sta yhden markkinoiden kestävimmistä maantierenkaista.

Pistosuojaukseen tehdyt parannukset on vahvistanut itsenäisesti toimiva Wheel Energy, alan johtava kolmannen osapuolen rengastestausta tarjoava yritys.

Uudet AW3-renkaat ovat saatavilla kahdella pistosuojaustasolla. Hard-Case Litessa on kulutuspinnan alainen nailon-/aramidikerros, joka suojaa pistoreikien syntymiseltä. Hard-Casessa on sama kulutuspinnan alainen kerros, ja sen lisäksi palteesta palteeseen ulottuva ylimääräinen nailonkerros, joka parantaa kestävyyttä ja suojausta rengasrikkoja vastaan entisestään.

Molemmat mallit ovat saatavilla neljällä leveydellä (700×25, 700×28, 700×32 ja 700×38), jotka pitävät ajamisen nopeana ja vakaana niin maanteillä kuin kaupungin kaduilla.

Lisäksi AW3 Hard-Case Lite -mallien kaikki koot ovat saatavana myös heijastavilla sivuseinämillä.

Kaikissa AW3-renkaissa on kuvioidut olkanappulat, tasaisesti vierivä kulutuspinnan keskiosa ja Bontragerin oma TR-Endure-seos, joka on pitkäikäisempi ja kestävämpi kaikilla maanteillä. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät renkaista nopeat, hyvin pitävät sekä luotettavat kaarreajossa.

Kaikkien Bontragerin renkaiden tavoin myös AW3-renkailla on Unconditional Bontrager Guarantee -takuu, joka antaa pyöräilijöille 30 päivän tutustumisajan tuotteeseen. Jos tuotteesta ei pidä, sen voi palauttaa. Se on niin yksinkertaista.

Saatavilla olevat AW3-rengasmallit
AW3 Hard-Case Lite on saatavilla ko’oissa 700×25, 700×28, 700×32 ja 700×38, joista kaikista on saatavilla tavallisen ohella myös heijastavilla sivuseinämillä varustettu malli.

AW3 Hard-Case on saatavilla ko’oissa 700×25, 700×28, 700×32 ja 700×38.

Bontragerin uudet AW3-renkaat ovat saatavilla Trekin maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kautta.

Märkä tie ja yksinäinen pyöräilijä alkavassa hämärässä

Mikäli lehdistön edustajana tarvitset mediapaketin käyttöösi, ota yhteyttä Trekin paikalliseen markkinointiin: [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.