Täysin uusi E-Caliber Trekiltä Trek julkaisee täysin uuden kevyiden sähköavusteisten XC-maastopyörien E-Caliber-malliston

Täysin uusi E-Caliber Trekiltä Trek julkaisee täysin uuden kevyiden sähköavusteisten XC-maastopyörien E-Caliber-malliston

JULKAISUVAPAA HETI

(Waterloo, Wisconsin, USA) – Trek on julkistanut täysin uuden sähkömaastopyörämalliston. Trekin sähkömaastopyörien valikoima vahvistuu XC-ajoon suunnitellulla ja Fazua-järjestelmällä varustetulla kevyellä E-Caliberilla.

E-Caliber perustuu Trekin suositun XC-kilpapyörä Supercaliberin rakenteeseen, ja se on varustettu Trekin yksinoikeudella käyttämällä IsoStrut-iskunvaimentimella. Siinä on juuri oikeanlainen jousitus ja tehokas sähköavustus, jotka auttavat ajamaan tehokkaammin ja pidemmälle cross country -poluilla.

Pitkät matkat ja vauhdikkaat XC-reitit ovat sen ominta maastoa.

Siinä missä sähkömaastopyöriä suunnitellaan yhä enemmän isompiin maastoihin sekä vaivattomaan mäkien huipulle kiipeämiseen, jotta alamäkeen voi syöksyä paremmin voimin, E-Caliber on kevyt pyörä, joka tehostaa aitoa XC-ajokokemusta entisestään.

Kevyttä suorituskykyä XC-ajoon
Tämä on Trekin kaikkien aikojen kevyin täysjousitettu sähköavusteinen maastopyörä, ja sen korkeatasoisin malli painaa vain 15 kg. Se auttaa pysymään nopeampien ajajien tahdissa ja poistaa pyöräilijöiden itselleen asettamat rajat helpottamalla ylämäkeen kiipeämistä, pitkien matkojen taittamista ja hankalassa maastossa ajamista säilyttäen silti ajamiseen liittyvät saavutuksen tunteet ennallaan.

Kaikissa E-Caliber-malleissa on huippuälykäs sisäinen Fazua Evation -sähköavustusjärjestelmä, joka tarjoaa 55 Nm:n väännön jopa 70 km:n matkalle sekä kolme sähköavustustilaa, jotka aktivoidaan Fazuan täysin uudella bX-kaukosäätimellä.

Kevyt avustusjärjestelmä painaa vain 4,6 kg ja avustaa polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen saakka. Kun ajaja ylittää sähköavustuksen ylärajan, hän ei tunne minkäänlaista vastusta tai hidastusta – ainoastaan ultranopean XC-pyörän tasaisen nopeuden.

Älykäs ohjelmisto maastoajoon
E-Caliberin Fazua Evation -järjestelmä toimii täysin uudella BLACK PEPPER -ohjelmistolla, joka tuottaa tehoa laajemmalla kadenssialueella (50–120 kierrosta minuutissa) ja reagoi herkemmin heti alusta lähtien. Se avustaa polkemista välittömästi polkemisen alkaessa ilman minkäänlaista nykimistä.

Lisäksi tämä älykäs sähköavustusohjelmisto mukautuu ajajan polkemistyyliin, ja sitä voi muokata vapaasti Fazuan Toolbox Software 2.0 -ohjelmistolla, joka mahdollistaa käyttäjä- ja tehoasetusten hienosäädön helppokäyttöisessä käyttöliittymässä.

Fazuan Rider App -sovelluksen avulla E-Caliberin ajajat pääsevät käsiksi monipuolisiin sensorien ja järjestelmän luomiin ajotietoihin suorituskyvyn seuraamista varten. E-Caliber on myös Bluetooth-yhteensopiva, mikä tekee tiedonsiirrosta helppoa moniin erilaisiin laitteisiin.

Sähköavusteisen XC-maastopyörän ominaisuudet
E-Caliberin geometria on säädetty sopivaksi sähköavusteiselle XC-pyörälle. Supercaliberiin verrattuna geometria on 1,5 astetta rennompi. Emäputken kulma on 67,5 astetta, ja ulottuvuus on pidempi, mikä parantaa jatkuvasti tavallista nopeammin liikkuvan pyörän vakautta. E-Caliber-malleissa on myös 120 mm:n joustolla varustettu haarukka, joka tarjoaa tavallista suuremman etujousituksen.

Aivan kuten Supercaliber, E-Caliber on varustettu Trekin yksinoikeudella käyttämällä IsoStrut-iskunvaimentimella. Tämä jousitusrakenne yhdistää 60 mm:n säädettävän jouston ainutlaatuisiin nivelettömiin takahaarukan yläputkiin, jotka liikkuvat maaston mukaan ja pitävät ajon tasaisena ja nopeana.

Yksi pyörä, kaksi tapaa huvitteluun
E-Caliberin voi muuttaa helposti mahtavaksi tavalliseksi XC-pyöräksi irrottamalla Fazua-moottorin ja asentamalla sen paikalle mukana tulevan alaputken suojuksen. Tämä mahdollistaa ajokokemuksen XC-kilpapyörän suorituskyvyllä ja ohjattavuudella ilman ilmanvastusta. Fazua-järjestelmän irrottaminen ja vaihtaminen mukana tulevaan suojukseen pudottaa pyörän painoa 2,9 kg. Korkeatasoisimmassa E-Caliber 9.9 XXX AXS -mallissa paino putoaa 12 kg:aan.

E-Caliberista on saatavilla viisi mallia, joiden suositushinnat ovat 6 799–12 999 euroa. Pyörät ovat myynnissä Trekin jälleenmyyjäverkoston kautta.

Saatavilla olevat E-Caliber-mallit:
E-Caliber 9.9 XX1 AXS
E-Caliber 9.9 XTR
E-Caliber 9.8 XT
E-Caliber 9.8 GX
E-Caliber 9.6

Lehdistön edustajille on saatavilla lehdistöpaketti. Voit pyytää sen ottamalla yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.