Pyöräilybuumi, pyöräpula ja pyöräilyn valoisa tulevaisuus Lisäksi, miten löydät pyörän, kun koko maailma haluaa pyöräillä

Pyöräilybuumi, pyöräpula ja pyöräilyn valoisa tulevaisuus Lisäksi, miten löydät pyörän, kun koko maailma haluaa pyöräillä

Polkupyöristä on pulaa
Globaali pandemia on lisännyt valtavasti polkupyörien kysyntää kaikkialla maailmassa. Kuntosalien ollessa suljettuina, ihmisten välttäessä julkisia kulkuneuvoja, nuorison urheilumahdollisuuksien ollessa rajattuja ja monien tuntiessa yksinkertaisesti pakkoa päästä ulos talosta polkupyörien suosio on levinnyt räjähdysmäisesti.

Trek on lähes kaksinkertaistanut valmistuskapasiteettinsa viimeisten 9 kuukauden aikana. Haaste? Kysyntä on lähes kolminkertaistunut. Lyhyesti sanoen, vaikka polkupyöriä virtaa suunnattomia määriä kauppoihin joka päivä, ne myyvät vieläkin nopeammin. Tämän tuloksena sinun ehkä pitää jonottaa saadaksesi uuden pyörän.

Mutta toivoa ei kannata menettää. Kärsivällisyyden ja muutaman hyödyllisen neuvon avulla voit edelleen löytää itsellesi uuden pyörän.

1. Etsi paikallinen jälleenmyyjä

Paras keino vaihtoehtojen kartoittamiseksi on toimia paikallisen jälleenmyyjän kanssa. Trekin jälleenmyyjähaku tekee jälleenmyyjien löytämisestä alueellasi helppoa. Pyörät saapuvat jälleenmyyjäsi varastoon suoraan keskusvarastoltamme tilausjärjestyksessä.

2. Tee tilaus jälleenmyyjäsi luona

Kun tilaat pyörän paikalliselta jälleenmyyjältäsi, pääset jonottamaan pyörääsi. Pyörätilaukset täytetään niiden saapumisjärjestyksessä, joten mitä aikaisemmin teet tilauksesi, sitä nopeammin pääset ajamaan pyörääsi. Lupaamme, että se on odottamisen arvoista!

3. Ajattele luovasti

Vaihtoehtojen miettiminen pitkillä toimitusajoilla oleville pyörille voi nopeuttaa toimitustasi. Joustaminen värin ja mallin valinnan suhteen voi auttaa sinua saamaan pyöräsi nopeammin.

Polkupyörien ja pyöräilyn tulevaisuus
Me työskentelemme ympäri vuorokauden viivästysten minimoimiseksi ja tuottaaksemme enemmän pyöriä kuin koskaan aiemmin. Eri puolilla maailmaa kaupungit ovat ymmärtäneet tarpeen parantaa pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden infrastruktuuria ja ovat alkaneet tarjota enemmän tilaa pyöräilijöille. Vaikka sinun pitäisikin odottaa pyörääsi kauemmin kuin on ihanteellista, maailmasta on pysyvästi tulossa pyöräilijäystävällisempi paikka. Uusi pyöräsi tulee olemaan mahtava virkistysväline vuosien ajan, vaikka sinun pitäisikin odottaa pitkään sen saapumista.

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: