Ei koskaan tiellä Anthill Films pakenee kaupungista Nico Deportago-Cabreran kanssa

Ei koskaan tiellä Anthill Films pakenee kaupungista Nico Deportago-Cabreran kanssa

Chicagolainen pyörälähetti, Nico Deportago-Cabrera, näkee kaupungin rakenteen keskushermostona. Kaikki kytkeytyy kaikkeen. Tiet, bussit, ihmiset ja autot sisältävät kaikki palasia jättimäisen organismin tiedosta ja saavat sen elämään ja hengittämään. ”Ideana on se”, hän sanoo, ”ettet ole koskaan tiellä. Jos et ole koskaan tiellä, olet aina juuri oikeassa paikassa.”

Kaupungeissa meillä kaikilla on oma osuutemme kiireisen verkoston kukoistamisessa. Monille, Nico mukaan lukien, avarilla paikoilla on kuitenkin kiistaton vetovoima.

Uudessa Anthill Filmsin ”Never in the way” -lyhytelokuvassa Nico lähtee seikkailemaan Arizonan autiomaahan Checkpoint-pyörällään irrottautuakseen arjesta ja tutkiakseen tuntematonta maisemaa, joka eroaa hyvin paljon Chicagon päivittäisestä kaaoksesta. Matkallaan Flagstaffista Phoenixiin hän yhdistää pisteet omalla tavallaan seikkailumielen ohjaamana ja ilman aikataulua tai velvollisuuksia.

Lopulta hän löytää jotain, mitä saa vain, kun on kaukana tutuista maisemista: perspektiiviä.

Nico Deportago-C
Pyöräilijä seisoo pyörän kanssa asemalla Flagstaffissa
Checkpoint SLR

Checkpoint

Nämä pyörät ovat kykeneviä, monipuolisia ja varustettu osilla, jotka kestävät epätasaisemmatkin ajoalustat. Riippumatta siitä, ajatko huvin vuoksi, työmatkoja vai suuntaat gravel-kilpailuun, Checkpoint käy kaikkeen.
Kuule tuntemattoman kutsu

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.