Perustuu isyyteen. Tavoitteena voimaantuminen. Black Watts Cycling Club syntyi erään isänpäivälenkin seurauksena

Perustuu isyyteen. Tavoitteena voimaantuminen. Black Watts Cycling Club syntyi erään isänpäivälenkin seurauksena

Kesäkuussa 2020 Chad Bennett tunsi itsensä lannistuneeksi maailman tilan takia. Maailmanlaajuinen pandemia, George Floydin kuolema sekä lukemattomat muut tapahtumat täyttivät maan sosiaalisilla mullistuksilla, ja jännitteet sekä turhautuminen olivat suurta – etenkin mustien yhteisöissä, joissa pandemian taloudelliset ja fyysiset vaikutukset korostuivat.

Bennett tiesi, että hänen ystävänsä tunsivat samoin. Hän siis kutsui heidät isänpäivän porukkalenkille, jolloin miehet aloittivat yhdessä prosessin tehdä vaikeuksista jotain vahvempaa.

22,5 kilometrin porukkalenkistä tuli pian viikoittainen tapahtuma, josta syntyi Black Watts Cycling Club -pyöräilyseura. Pyöräilyn avulla joukko aviomiehiä ja isiä kumoavat stereotyyppejä, parantavat mustien isien ja perheiden terveyttä sekä hyvinvointia ja pitävät samalla hauskaa.

Lastensa piirroksilla koristelluissa tiimivarusteissa miehet ajavat New Jerseyn keskialueella ja pohjoispuolella sekä käyttävät kollektiivista vahvuuttaan hyvän tekemiseen. He keräävät varoja ja levittävät tietoisuutta paikallisista organisaatioista, kuten Isaiah Housesta, joka tarjoaa majapaikan, ruokaa ja tukipalveluita kodittomille perheille ja yksittäisille ihmisille.

Tutustu Black Watts -kerhon miehiin ja opi lisää heidän missiostaan katsomalla alla oleva video.

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.