Tapaa Smile Opiskelija Zimbabwen maaseudulla, joka jahtaa unelmiaan Buffalo Bicycle -pyörällä

Tapaa Smile Opiskelija Zimbabwen maaseudulla, joka jahtaa unelmiaan Buffalo Bicycle -pyörällä

Smile on 14-vuotias koululainen Zimbabwessa. Hänen lempiaineensa on matematiikka, ja hän haluaa opiskella kirjanpitäjäksi. Joka aamu Smile teki kotiaskareet ennen neljän kilometrin kävelyä kouluun. Hän saapui tunnille usein väsyneenä, ja hänellä oli keskittymisvaikeuksia.

Sitten Smile sai Buffalo-pyörän. Tämä kestävä ja luotettava polkupyörä on suunniteltu Zimbabwen maaseudun kaltaisia alueita varten. Pyörässä on vahvat jarrut, jotka takaavat luotettavuuden kaikissa sääolosuhteissa, kestävä runko, joka on helppo korjata paikallisesti, ja puhkeamattomat renkaat, jotta Smile ei kohtaa rengasrikkoa matkalla tunnille.

“Olin todella innoissani, kun sain pyörän. ” ”Se auttoi minua pääsemään kouluun aikaisemmin ja nopeammin ennen oppituntien alkua.”

Nyt Smile ajaa noin 210 kilometriä kuukaudessa, mikä säästää korvaamatonta aikaa ja paljon energiaa. Hänen tulevaisuutensa muuttuu hieman valoisammaksi joka kerta, kun hän hyppää pyörän selkään ja suuntaa koulumatkalle.

”Unelmoin siitä, että muutkin lapset saisivat polkupyörän, jotta he voisivat päihittää välimatkat ja ajaa kouluun joka päivä”, Smile sanoo.

World Bicycle Relief -järjestön tekemän tutkimuksen mukaan polkupyörän antaminen maaseutualueiden tytöille vähensi poissaoloja koulusta 28 prosenttia, lisäsi täsmällisyyttä 66 prosenttia sekä paransi matematiikan arvosanoja.

Haluatko auttaa saamaan pyörän Smilen kaltaiselle oppilaalle?

Lahjoitus World Bicycle Relief -järjestölle auttaa mm. opiskelijoita, terveydenhuollon työntekijöitä ja maanviljelijöitä saamaan liikkumisen lahjan. 31.12.2022 saakka Trek vastaa kaikkiin lahjoituksiin aina 500 000 dollarin yhteissummaan asti.

Lue lisää ja lahjoita

Tee elämän mullistava lahjoitus

Lahjoittamalla World Bicycle Reliefille autat vähävaraisia yhteisöjä saamaan työkalut välimatkojen tuomien haasteiden voittamiseen ja unelmiensa toteuttamiseen.
Lahjoita nyt

Tietoa kirjoittajasta: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.