Bike-Boom, mangelen på sykler og den lyse framtiden for sykling Hvordan finne en sykkel når hele verden vil sykle

Bike-Boom, mangelen på sykler og den lyse framtiden for sykling Hvordan finne en sykkel når hele verden vil sykle

Mangelen på sykler
Den globale pandemien har gitt en massiv økning i etterspørselen etter sykler over hele verden. Med stengte treningssentre, mennesker som unngår offentlig transport, avlyste idrettsaktiviteter for barn og ungdom, og mange som ønsker å komme seg ut mer, opplever sykler en stor økning i popularitet.

Trek har nesten doblet sin produksjonskapasitet de siste ni månedene. Utfordringen? Etterspørselen er nesten tredoblet. For å si det enkelt, selv om det flyter mengder med sykler inn i sykkelbutikkene daglig, selges de ut igjen enda raskere. Resultatet er at du kanskje må vente for å få tak i en.

Men det er ingen grunn til å miste håpet. Med litt tålmodighet og noen hjelpsomme råd, er det fremdeles mulig å finne din nye sykkel.

 

1. Finn dine lokale forhandlere.

Din beste mulighet er å samarbeide med din lokale forhandler for å se hvilke muligheter som finnes. Treks butikkfinner gjør det enkelt å finne forhandlere i ditt område.

 

2. Bestill hos din lokale forhandler.

Ved å plassere en ordre hos din lokale forhandler, får du en plass i køen for sykkelen din. Sykkelbestillinger leveres ut i den rekkefølgen de mottas, så jo raskere du bestiller sykkelen din, jo raskere får du den. Vi lover at det er verdt ventetiden!

 

3. Tenk utenfor boksen

Sjekk alternativer til sykler med lang leveringstid for raskere levering til deg. Å være fleksibel med farge og modellvalg kan hjelpe deg å få sykkelen din tidligere.

Syklenes fremtid.
Vi arbeider døgnet rundt for å redusere forsinkelser og produserer flere sykler enn noen gang tidligere. Byer over hele verden har oppdaget behovet for bedre infrastruktur for syklister og fotgjengere og har begynt å gi større plass til de som vil sykle. Selv om du må vente lenger enn ønsket, er verden i ferd med å bli mer sykkelvennlig for godt. Din nye sykkel vil være en fantastisk følgesvenn i årevis, selv om du må vente noen uker før den kommer.

About the Author: Trek

Our mission: we build only products we love, provide incredible hospitality to our customers, and change the world by getting more people on bikes.

Tags: